قربان پ.خ رو چک کنید . ممنون.
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
طی مکاتباتی با مشتریان، در صورتی که تمایل داشتند می توانید به صورت رایگان، به هزارنویس انتقال دهید.
این پل ارتباطی می تواند باعث آرامش خاطر شما و رضایت مشتریان از پیشنهادی که به آن ها می نمایید، باشد.
پایدار باشید![]()
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام
پخ رو چک کنین لطفا
ممنون
یا حق!
اکثر هاستینگا دارن ول میکنن ، چون هاستینگای سطح نت زیاد شده ، اینجور که بوش میاد بعضی از شرکتای هاستنگ شکایت کردند بوش که نمیاد واقعا شکایت کردند البته شرکتا برای این موضوع غیرقانونی کار کردن هاستینگای دیگه قراره هاستینگایی که تلفن ثابت و نماد اعتماد ندارند ، درگاههاشون غیرفعال بشه و *****.
بانک ملت هم که دیدید به شاپرک عوض کرده آدرسشو ، راستم میگند هرکی از راه میرسه هاستینگ میزنه
هم ادرس هست هم تلفن ثابتفقط حسش نیست
دوستان عزیزشده رایگان به گلی واگذار میکنم ولی اجازه بز خری نمیدم)
- - - Updated - - -
هم ادرس هست هم تلفن ثابتفقط حسش نیست
دوستان عزیزشده رایگان به گلی واگذار میکنم ولی اجازه بز خری نمیدم)
- - - Updated - - -
بله
هر یوزر 5ت
برای اون 7 ~ 8 مشتری قیمت پایه تعیین کنید ...
سی پنل هستند دیگه ؟
...Zzzz...
با توجه ب اینکه ، شما هزینه سالیانه رو دریافت کردید ، زیاد معقول نیست ، اما شما لیست این سایت ها رو برای من پ.خ کنید .
اگر شرکتی باشند ، احتمالا ازتوت میخرم ،
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)