درود
500 مگابایت ماهانه 3500 تومان 3 ماهه 9تومان
فک کنم ایشون گفتند خریداری شده ! دیگه نیاز به دادن آفر نیست
50 مگابایت 1000 تومان در ماه.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
من الان نفهمیدم تمام شده یا نه؟
200 مگابایت سالانه 25 هزار تومان
سی پنل هست
اگر خواستید ماهانه واستون فعال میکنیم
ارائه ی 22% تخفیف ویژه برای پلان های شرکت بین المللی Qhoster
shirazhost.biz→سایت من ☺☺ ایمیل من←shiraz.host@yahoo.com
جهت دریافت کد 22% تخفیف اختصاصی یا پرداخت ارزی فقط با ایمیلم یا پیام خصوصی تماس بگیرید .
☻☻اگر هاست خارجی میخواید چرا مستقیم تهیه نمی کنید(واسطه ایرانی=افزایش هزینه)☻☻
درود
در خدمتیم
هرمیس هاست - هاست لینوکس ارزان - هاست لینوکس حرفه ای ، نمایندگی لینوکس
تضمین بازگشت وجه تا7روز
......................................
ارادتمند شما هرمیس هاست
Hermis Host Prefessional Web Hosting
Linux Host , Unlimited Reseller & Master Reseller
WebSite: http://www.hermishost.com
تاپیک های فروش ما ---کد تخفیف در این تاپیک فروش--
فروش ویژه هاست حرفه ای و پربازدید SSD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی وب حرفه ای و پرقدرت SSD WHM ! با قیمت های عالیحجم شروع از ۱۰۰ مگ - قیمت شروع از ۱۹۰۰حجم شروع از ۵۰۰ مگ - قیمت شروع از ۱۹۰۰********************************************هارد پرقدرت SSD سرعت هارد 6GB/sیاهارد پرقدرت SAS HDDپهنای باند نامحدودتحویل فوریکنترل پنل سیپنلمیزبانی شده در دیتاسنتر حرفه ای آمریکا Nlayerوب سرور قدرتمند Nginxامکان ارایه IP اختصاصی جهت SSL Certificatesمجهز به آنتی ویروس قدرتمند ClamAvقابلیت ارتقا سرویس ها در هرزمانیدامین اضافه : نامحدوددامنه پارک : نامحدودرایگان CloudFlare with CloudFlare DNSبقیه امکانات : نامحدودبک آپ گیری : منظم و ماهانه و یک روز درمیانآپ تاییم : %99.99ضمانت : امنیت بالا , مد سکوریتی , فایروال هوشمند , آنتی Ddos********************************************
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
فارس وب هاست
farswebhost.com
ویرایش توسط rasoul123 : May 24th, 2014 در ساعت 00:08
ویرایش توسط aligoli : May 24th, 2014 در ساعت 00:30 دلیل: خریداری شدن سرویس
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)