-
May 31st, 2010, 00:42
عضو جدید
پاسخ : تبلیغ در سایت های کلوب،میهن بلاگ،بلاگفا،تابناک،عصر ایران و...
از اقا سجاد ممنون بابت پاسخ زیباشون
بله من نمیدونم چطوری کار کنم ؟! میشه روشش رو یاد بدید! میخوام کار کنم واقعا هم عشقش رو دارم
چون عشق که باشه پول هم هست ! کاری باشه پردرآمد مثلا اگر تلاشت زیاد باشه روزی 3 4 ساعت کار کنی بتونی تو ماه 1 میلیون دربیاری!!!
واقعا فوریه خیلی ممنون میشم از کمک دوستان!!
در ضمن میخوام 3 تا سایت بزنم در 3 زمینه میخوام ببینم در کدوم زمینه بزنم بهتره در ضمن اگر موارد بهتر هم دارید بگید ممنون میشم
1- نمایندگی هاست و سرور و دامین و ....
2-خدمات و تجهیزات شبکه
3- نمایندگی صدور کارت های ویزا و مستر و پیپال و سیم کارت بین المللی و هر چه در این رابطه هست
دوستان 2 تا سوال زیر رو دارم میخوام خواهشا پاسخ بدید چون شدیدا واسم مهمه جواباتون
1- تو کدوم زمینه نمایندگی رسمی داشته باشم ؟؟؟ ( مورد 1 ، 2 یا 3 )
2- اسم انتخابی شما برای سایت برای هر یک از موارد چیه ؟؟!!(بهترین اسم برای سایتی که قراره برای موارد 1 2 3 بالا چیه)
3- آیا مورد بهتر از موارد بالا هم دارید ؟!
میخواین تو یه تاپیک دیگه این سوال رو مطرح کنم ؟؟!
ویرایش توسط mohammadi9 : May 31st, 2010 در ساعت 00:44
-
-
May 31st, 2010 00:42
# ADS
-
May 31st, 2010, 01:58
پاسخ : تبلیغ در سایت های کلوب،میهن بلاگ،بلاگفا،تابناک،عصر ایران و...

نوشته اصلی توسط
mohammadi9
از اقا سجاد ممنون بابت پاسخ زیباشون
بله من نمیدونم چطوری کار کنم ؟! میشه روشش رو یاد بدید! میخوام کار کنم واقعا هم عشقش رو دارم
چون عشق که باشه پول هم هست ! کاری باشه پردرآمد مثلا اگر تلاشت زیاد باشه روزی 3 4 ساعت کار کنی بتونی تو ماه 1 میلیون دربیاری!!!
واقعا فوریه خیلی ممنون میشم از کمک دوستان!!
در ضمن میخوام 3 تا سایت بزنم در 3 زمینه میخوام ببینم در کدوم زمینه بزنم بهتره در ضمن اگر موارد بهتر هم دارید بگید ممنون میشم
1- نمایندگی هاست و سرور و دامین و ....
2-خدمات و تجهیزات شبکه
3- نمایندگی صدور کارت های ویزا و مستر و پیپال و سیم کارت بین المللی و هر چه در این رابطه هست
دوستان 2 تا سوال زیر رو دارم میخوام خواهشا پاسخ بدید چون شدیدا واسم مهمه جواباتون
1- تو کدوم زمینه نمایندگی رسمی داشته باشم ؟؟؟ ( مورد 1 ، 2 یا 3 )
2- اسم انتخابی شما برای سایت برای هر یک از موارد چیه ؟؟!!(بهترین اسم برای سایتی که قراره برای موارد 1 2 3 بالا چیه)
3- آیا مورد بهتر از موارد بالا هم دارید ؟!
میخواین تو یه تاپیک دیگه این سوال رو مطرح کنم ؟؟!
کاری رو شروع کنین که تخصصش رو داشته باشین . اگر تخصص رو با تلاش جمع کنی میشه موفقیت .
از این پله به یه پله دیگه پریدن هم فایده نداره . یه کاری رو که شروع میکنین با تمام تلاش و اطلاعاتتون به سر انجام برسونینش بعد کار بعدی و ...
تخصص + پول + تلاش = موفقیت و کسب در آمد
-