مدارک رو در اینجا نشون بدید
مدارک رو در اینجا نشون بدید
شما اول به نت افراز اعلام بفرمایید اگر مشکل حل نکردند شکایت کنید چون شکایت هم کنید درنهایت نامه میزنند به نت افراز سایت فوق مسدود شده و اطلاعات مدیر اون سایت ارسال کنند نت افراز سرویس دهنده می باشد مدیر اون سایت نیست که مسئولیتی هم درقبال اون مطالب داشته باشه شما باید از دست اون مدیر سایت شکایت کنید
بروزترین سایت سرگرمی
این سایت مطالب من رو کپی کرده. روی یه سرور قرار داره که 5-6 تا سایت دیگه هستن
اون سایت ها هم از قالب ریپ شده و مطالب کپی استفاده میکنند
سایت شما + سایت مقصدی که مطالب رو کپی کرده را ارسال کنید
در نت افزار تیکت ارسال کردم.
در صورتی که سایت رو ساسپند نکنه حتما شکایت میکنم
اما از طریق پلیس آلمان میخوام اقدام کنم تا مستقیما سرور رو مسدود کنن
- - - Updated - - -
سایت من: www.balyan.ir
سایت کپی بردار: http://ppu.ir/
توی سایتش هم نظر گذاشتم که کپی برداری از مطالب من شرعا و قانونا حرامه. اما ببرام نظر گذاشته که: "میخوام سایت شما رو اسپم کنم"
زیادم شبیه سایت شما نیست.اگر مطالبت رو کپی میکنه تو ایران این مساله مشکلی نداره و شکایتتون هم جایی پیش نمیبره. بهتره زیاد سخت نگیرید.عادت میکنید به این موضوع!!
سایتی که مطالب رو کپی کرده روی نت افزار که هست روی سرور اختصاصی میزبانی شده میتوانید از لینک زیر سرچ کنید
Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server
بدون http:// و هم چنین / در اخر آدرس
ای پی :148.251.97.160
اینم از پاسخ شرکت میهن وب هاست:
اگه ممکنه بگید از چه طریق میتونم این قضیه رو با پلیس آلمان در میان بزارمبا سلام خدمت شما
توجه داشته باشید که شرکت نت افراز یک شرکت میزبانی وب بوده و مدیریتی بر محتوای کاربران خود ندارد، مسئولیت تمامی محتوای منتشر شده در وبسایت ها بر عهده مدیر وبسایت میباشد
شما میتوانید این موضوع را از طریق مدریت وبسایت و یا مراجعه قضایی پیگیری کرده و در این خصوص نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید
سوال و یا درخواست دیگری بود در خدمت هستیم
اگر نت افراز اقدام نکرد که احتمالا نمی کنه چون قانون کپی نداریم توی این مملکت به دیتاسنتر بگید سایت طرف رو می بنده. برای اونها راحته چک کردن اینکه کی حق داره کی نه!
فرق داره سایت این بابا با سایت شما ولی انگار
آقا کوتاه بیا!
پلیس آلمان مگه بیکاره بیاد اونم یه سایت ایرانی رو بررسی کنه که حالا چند تا دونه از مطالبش رو از شما کپی کرده یا خیر!!
همینجور که دوستان عرض کردند به این موضوع عادت می کنید.
یا علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)