مدرک تحصیلی شما چیست ؟!
در کدام شهر ساکن هستید ؟
مدرک تحصیلی شما چیست ؟!
در کدام شهر ساکن هستید ؟
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
من چندین بار با شماره تماسی که دادید تماس گرفتم ولی هیچ وقت جواب ندادید.
در صورتی که تهران هستيد رزومه خودتون رو به نشانی زير ارسال کنيد:
jobs@samansystems.com
با سلام خدمت دوستان عزیز
و تشکر بابت پیام های خصوصی و شرکت در این تاپیک،
با توجه به اینکه قرار شده در یکی از موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی تو شهر خودمون به عنوان کارشناس فناوری اطلاعات استخدام شم
فعلا برای دوستان جدیدی که درخواست رزومه کاری کردند موری ارسال نمیکنم تا وقت این دوستان گرفته نشه،
موضوع استخدام بنده از همه نظر اکی شده (مصاحبه و... انجام شده) اما یک موردی هست که احتمال داره استخدام بنده 100% نشه که دلیلش این هست که هنوز خدمت سربازی نرفتم و دانشجو هست همچنان...
این موضوع این هفته در جلسه هیت مدیره موسسه مورد بررسی قرار میگیره در صورت که مشکلی نبود بنده استخدام اونجا میشم (واسم دعا کنید لطفا)
لازم دونستم خدمت شما عزیزان هم عرض کنم که:
بنده برنامه تحصیلیم تا مقطع دکترا و بالاتر هست و در حال حاضر اصلا قصد رفتن به سربازی ندارم...
موفق باشید
من هم دنبال کار هستم
حدود 6 سال هست در زمینه هاستینگ مشغول به فعالیت هستم
با سی پنل ، دایرکت ادمین کار انجام دادم
با مدیریت whmcs آشنایی دارم
با سلام
دوست گرامی به سلامتی شغل مناسبی پیدا کردید و یا همچنان در جستجوی شغل مناسب میباشید ؟
با سلام
ببخشید دوست عزیز مدتی بود به این تاپیک سر نزده بودم که پاسخ خدمت شما ارسال بشه.
پیشنهاداتی از طریق پیام خصوصی و همین تاپیک برای بنده ارسال شد اما به دلیل اینکه هنوز معلوم نبود که کدوم شهر قرار هست سکونت داشته باشم
به همکاران پاسخ قطعی ندادم.
اما حالا محل سکونت بنده معلوم شد و به زودی با دوستانی که تماس گرفتند مکاتبه خواهم کرد.
دوستانی هم که خواستند بدونن بنده کدوم شهر خواهم بود باید عرض کنم که بنده از این پس اصفهان هستم.
در حال حاضر هم اصفهان هستم و دوستانی که نیاز به مراجعه حضوری دارن میتونم در خدمتشون باشم.
با تشکر از کلیه دوستان و همکاران عزیز
موفق باشید
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
سلام
دوست عزیز
سوابق شما خوبه وعالی هستش
ولی جای تعجب برای من این هست با این سوابق کار ی چرا شمادنبال کار میگیردین ؟ چرا خودتو ن شرکت نمیزنید وخودتون کار نمیکنید ؟
قصدم جسارت به شما نیست فقط خیلی خیلی تعجب کردم چون کسی رو میشناسم الان 17 سالش هست توی همین انجمش باهاش اشناشدم وکارکردم خودش شرکت زده وکارمند هم داره از من هم قبلا چند مورد راهنمایی گرفتش که راهنماییش کردم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)