الان انگاری رفع شده
بله سال پیش هم این مشکل ها داشت!
الان انگاری رفع شده
بله سال پیش هم این مشکل ها داشت!
جالب است!
مشکل هاست دی ال خوشحالی یک عده و.......................
مشکل میهن وب هاست خوشحالی یک عده و...................
تنها چیزی که برام سئوال شده چرا خوشحالی می کنید؟چرا تا پیدا شدن یک ارور عکس،فیلم و ............. سند می کنید؟
هیزم تر فروخته؟
مشتری شما را از چنگتون در آورده؟
سایت شما را از بین برده؟
بزارید کسانی بیان نظر بدن که دستشون تو کار هاستینگ آلوده نشده،همین موضوع تو هاست دی ال هم تکرار شد.
من برادر کوچیک شما این کارارو نکنید یکی از دور ببینه فکر می کنه دارید خدای ناکرده حسودی می کنید.
خوش باشید
باسلام خدمت شما دوست عزیز من بهتون اطمینان میدم که هاستینگ ندارم و الان فقط سه تا هاست دارم برا سایتام
ولی حدود یک ماه پیش برای یکی از مشتریام ازشون هاست ایران گرفتم متاسفانه چون مشتری دامنش مشکل داشت و مال دانشگاه بود یکم طول کشید تا دامنه بالا بیاد و حدودا بعد از سه روز از خریدن هاست دامنه بالا اومد و ما شروع به کار کردیم البته میدونم سرعت دانلود و آپلود به خارج از ایران پایین هست و از اینکه چقدر دانلود یه افزونه از سایت وردپرس طول میکشید گله ای ندارم هاست بعدی هم که رفتیم همین بود ولی باور کنید یا خیر بعد از دوروز که کارو شروع کرده بودیم یدفعه شروع به ارور 503 کرد سایت بعدم هرکاری میکردی خود وردپرس رو نمیتونست از سایت اصلی بگیره و بروزرسانی کنه و کلی اذیت دیگه من باهاشون تماس گرفتم که پولو پس بدین ما بریم حاضر نشدن و گفتند ما فقط تا سه روز پول پس میدیم و باور کنید من گفتم اون پول هاست رو از جیب خودم میدم و مشتری رو بردم رو یه هاست دیگه
من نمیدونم کیفیت هاستای خارجشون چطوره و یا کیفیت هاستای ایرانشون تو مواقع دیگه چطوره ولی کیفیت تو اون سه روزی که ما رو هاست کار کردیم خوب نبود و پشتیبانی هم سرعتش پایینه البته مطمئنم از خیلی از افرادیکه یه ریسلر میگیرن و میشن هاستینگ بهتر هستند ولی برا من کار کردن باهاشون خوشحال کننده و رضایت بخش نبود
متاسفانه در تاریخ 1393/02/16 حملات دیداس به جهت کند کردن یا از دسترس خارج کردن سرورهای میهن وب هاست دریافت شد
خوشبختانه هم اکنون مشکل رفع شده است
دوستان محترم
سرور میهن وب هاست و سیستم whmcs مدیریت در حال تغییرات بود که انجام شده و هم اکنون آپدیت شده است
با سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)