نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: بالاخره اطلاعات سایت نت افراز توسط پلیس المان باز گردانده شد.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض بالاخره اطلاعات سایت نت افراز توسط پلیس المان باز گردانده شد.

متن ارسالی توسط نت افراز

با عرض سلام خدمت شما

احتراما، به دنبال مشکلات پیش آمده برای سرویس شما و مصادره شدن هارد دیسک های سرور توسط پلیس آلمان و همچنین پیگیری های شرکت نت افراز - از طریق وکیل، پلیس آلمان و دیتاسنتر- خوشبختانه تلاش این شرکت پس از گذشت یک ماه نتیجه بخش بوده و پس از کپی برداری اطلاعات توسط پلیس آلمان، در نهایت اطلاعات کاربران در اختیار شرکت نت افراز قرار داده شد. این اطلاعات اکنون صورت کامل در اختیار بخش فنی می باشد.
    از شما خواهشمندیم موارد زیر را در این خصوص در نظر داشته باشید:
    -با توجه به پیگیری های انجام شده از طریق وکیل و اظهارات پلیس آلمان، شرکت نت افراز هیچ گونه منع قانونی در بازگردانی و استفاده از اطلاعات باز پس گرفته شده ندارد. بنابراین کاربران بدون هیچ نگرانی میتوانند نسبت به بازگردانی اطلاعات اقدام نمایند.
    -اطلاعات به صورت کامل و بدون هیچ کم و کاستی در اختیار شرکت نت افراز قرار داده شده است، بنابر این در صورت تمایل به بازگردانی اطلاعات کافیست ما را از طریق تیکت به منظور انجام اقدامات لازم در این خصوص مطلع سازید. لازم به ذکر است که بازگردانی کامل اطلاعات ممکن است تا مدتی پس از درخواست شما بطول انجامد.
    -این اطمینان را به شما می دهیم که شرکت نت افراز حداکثر تلاش خود را به منظور جلوگیری از بروز این قبیل مشکلات و ارایه سرویس پایدارتر انجام خواهد داد. در این راستا این شرکت اقدام به ایجاد تغییرات اساسی در سیستم بکاپ گیری و راه اندازی سیستم جدید بکاپ گیری از سرویس های میزبانی خود نموده است. سیستم جدید بکاپ گیری این امکان را فراهم می کند تا در مواقع ضروری و شرایط مشابه امکان ارایه سریعتر بکاپ اطلاعات کاربران مهیا گردد. با این وجود به عنوان یک نکته امنیتی پیشنهاد می کنیم همواره نسبت به ایجاد بک آپ از اطلاعات مهم خود، در فواصل زمانی مشخص (به صورت مثال ماهیانه) اقدام نمایید.
    در نهایت شرکت نت افراز از بابت تمامی مشکلات پیش آمده برای کاربران طی این مدت پوزش می طلبد و از صبر و شکیبایی شما طی این مدت صمیمانه سپاسگزاری می کند و امیدوار است که بتواند در آینده همچنان افتخار سرویس دهی به شما را داشته باشد.

من خودم در بین این قربانیها بودم ولی من سایت خود را اوکی کرده بود الان به درد نمیخوره

2. تعداد تشکر ها ازarzouni به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)