-
April 28th, 2014, 16:22
عضو دائم
پاسخ : طریقه پارک دامین کردن دامنه
برای اینکه seo شما هم تو گوگل درست بشه لینکه دامین جدیدتون رو توی Webmasters – Google ثبت کنید سایت جدیدتونم سری میاد تو گوگل البته یه مقداری باید روش کار کنید
بعد از اون وارد cpanel بشید قسمت Redirects رو پیدا کنید دامین قبلی که داشتید رو Redirect کنید رو دامین جدید که هر دو دامینتون کار کنه
-
-
April 28th, 2014 16:22
# ADS
-
April 28th, 2014, 16:24
نگاه کن دوست عزیز اولین کاره اینه که شما dns دامین جدیدتون رو همین dns هاستتون بذارید بعد از این کار باید به پشتیبانی هاستتون بگید دامینتون رو با دامین جدید عوض کنه خوب بعد از اینکه دامینتون به دامین جدید عوض شد به یه مشکل خیلی بزرگ بر میخورید اونم از نظره
seo
هست
ممنون دوست عزیز: چرا به مشکل سئو بر می خورم؟؟ من تازه دامین و هاست خریدم و سایت را بالا نیاوردم!!
الان من نفهمیدم عاقبت چه کار کنم؟؟؟ پشتیبانی ان سایتی که من ازش هاست خریدم میگه با از طریق AddonDomain باید ادرس جدید ثبت کنی؟؟
سپاس
-
-
April 28th, 2014, 16:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
caspianhero
ممنون دوست عزیز: چرا به مشکل سئو بر می خورم؟؟ من تازه دامین و هاست خریدم و سایت را بالا نیاوردم!!
الان من نفهمیدم عاقبت چه کار کنم؟؟؟ پشتیبانی ان سایتی که من ازش هاست خریدم میگه با از طریق
AddonDomain باید ادرس جدید ثبت کنی؟؟
سپاس
خوب اگه هنوز رو دامین قبلیتم فایلی نیست پس دیگه مشکل seo نداری فقط دامین جدیدت از همون AddonDomain اوکی کن فایلت رو up کن تو پوشه دامینه دامین قبلیتم فقط Redirect کن که مشکل نداشته باشه برای seo مرکزت بشه همون دامین اصلیت
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2014, 13:08
دوستان :این ارور در هنگام addon domain رخ داده هست!! یعنی چی؟؟
http://upload7.ir/imgs/2014-04/91526233106680269762.jpg
سپاس
-
-
April 29th, 2014, 14:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
caspianhero
مشكل تو ست شدن dns هست كي dns تعريف كرديد براش؟
-
-
April 29th, 2014, 15:44
دیشب یک دامنه جدید خریدم!! مثل اینکه ایرنیک ثبت اش نکرده!! شاید برای همین باشه!! نمیدونم والا؟؟
dns را همین امروز تغییر دادم!!
سپاس
-
-
April 29th, 2014, 18:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
caspianhero
دیشب یک دامنه جدید خریدم!! مثل اینکه ایرنیک ثبت اش نکرده!! شاید برای همین باشه!! نمیدونم والا؟؟
dns را همین امروز تغییر دادم!!
سپاس
اگه امروز dns دامین رو عوض کردید باید صبر کنید تا تا حداکثر از 2-72 ساعت طول میکشه
-
-
April 29th, 2014, 20:05
ممنون دوست عزیز: راستی ایا راهی وجود داره که بشه از یک سرویس دهنده هاست به دلیل عدم راه اندازی کار کاربر شکایت کرد؟؟؟ سرویس دهنده من که تاپ هاست هست خیلی پشتیبانی اش صفر هست!! اصلا جواب ادم را نمی دهند و کار ادم را راه نمی اندازند!!
سپاس
-
-
April 29th, 2014, 21:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
caspianhero
ممنون دوست عزیز: راستی ایا راهی وجود داره که بشه از یک سرویس دهنده هاست به دلیل عدم راه اندازی کار کاربر شکایت کرد؟؟؟ سرویس دهنده من که تاپ هاست هست خیلی پشتیبانی اش صفر هست!! اصلا جواب ادم را نمی دهند و کار ادم را راه نمی اندازند!!
سپاس
اگه نماد الکترونیکی دارن تو وزارت صنعت معدن میتونید شکایت کنید اگه هم ندارن بیخیال بشید خیلی بهتره
-