میشه یکم راهنمایی کنید چی کنم دقیق تو سایتش؟؟
باید عضو بشم و مدارگکم بفرستم و اون ماژول پرداختشون بریزم تو هاست وتمام
یا نه ؟؟
میشه یکم راهنمایی کنید چی کنم دقیق تو سایتش؟؟
باید عضو بشم و مدارگکم بفرستم و اون ماژول پرداختشون بریزم تو هاست وتمام
یا نه ؟؟
ثبت نام میکنی
از قسمته ارسال مدارک مدارکت رو ارسال میکنی از بخشه ماژول ها ماژول whmcs رو دانلود میکنی فایل زیپ رو آپلود میکنی تو هاست همون جوری اکسترکت میکنی میره سر جاش خودش بعد میری تو قسمت درخواست درگاه شماره کارتت ادرس یاتت ای پی هاستتو میزنی با نام بانکت یه API کد بهت میده وارد مدیریت whmcs ات میشی تنظیمات >پرداخت ها>درگاه های پرداخت جهان پی رو از تو لیست فعال میکنی اون کد API رو که جهان پی بهت داده میزنی توش کلید فعال ، تماممختصر مفید
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
به این سایت ها سر بزن
www.zarinpal.com
www.parspal.com
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
سایت ها فارسی هست از این راحت تر ثبت نام کن درگاه رو بگیر ماژول هاشون را آپلود کن تنظیمات را انجام بده مشکلی داشتی پیغام بده انجام بدیم
تنها پیشنهادی که میکنم اینکه از پی لاین استفاده کن ، بهترین گزینه هست بین این واسطه ها .
اما میتونی خودتم مستقیم درگاه بگیری از بانک .
برای شروع با همین پی لاین کار کن تا امار دستت بیاد
موفق باشید
برای بانک ؟
اونم همین مدارک رو میخواد ، باید بری بانک و مدارک ، فتو شناسنامه و کارت ملی ببری (مثلا بانک ملت که از همه راحت تر درگاه میده) . بعد از 1 ماه برات فعال میکنن تموم .به همین راحتی .
از سایتش هم میشه انلاین درخواست درگاه بدی و بعد مدارک رو ببری تحویل بانک بدی . بعد که حاضر بشه خودشون زنگ و ایمیل میزنن که فعال شده .
همین . تموم .
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون از توضیحات مفید وکامل
- - - Updated - - -
آیا میشه در هاستنگم قسمت پرداخت هم جهان پی باشه هم پی لان؟؟
این این کار میشه مثل مثلا بعضی هاستنتگا هم ملت دارن هم سامان منم میتونم هم جهان پی بزارم تو قسمت پرداخت انلاینم هم پی لان؟؟
میشه؟
با سلام
اول از همه اینو بگم که برای تایید شدن شما در جهان پی یا هر سایت دیگه باید اون لوگویی که به شما میدن در سایتتون قرار بدید .
و در مورد دیگر درگاه ها شما اگر میخواین درگاهی امن داشته باشین به صورت مستقیم بهتره که از درگاه پرداخت امن پاسارگاد استفاده کنید هرچند معایبی هم داره اما نسبت به درگاه های خصوصی بهتر است.
و مورد بعدی اینه که اگر قصد دارید درگاه مستقیم بگیرید و بدون کارمزد ابتدا نیاز به گرفتن نماد وزارت صنایع و معادن رو دارید.
موفق باشید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)