سلام
روی هاست اشتراکی هستید یا سرورمجازی؟
اگر سرور مجازی با نصب CSF و تعیین درست SYNFlood Rate در مقابل اکثر حملات Synflood مقاوم بشید.
سلام
روی هاست اشتراکی هستید یا سرورمجازی؟
اگر سرور مجازی با نصب CSF و تعیین درست SYNFlood Rate در مقابل اکثر حملات Synflood مقاوم بشید.
یه ای پی اسکنر نصب کن و تعداد کانشکن های سرورت رو محدود کن یک انتی دی داسر قوی نصب کن و پورت ها رو تعقیر بده پینگ تایم رو ببند و پورت 80 رو تعققیر بده مشکلت تا 70 درصد حل میشه 30 درصد هم دیتاسنتر میتونه اسکن کنه و اون طرف رو بلوک کنه
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
عینک بد بینی رو بردارید دوست عزیزمثل دیتاسنتر ovh یا جایی که فایروال سخت افزاری رایگان بده یعنی چی ؟
الان اگر یک کاربر دیگر اعلام می کرد که او وی اچ آنتی دی داس رایگان می دهد مشکلی نبود
چون ما به شکل انحصاری و تخصصی با او وی اچ کار می کنیم ، هر بحث مون برچسب طرفداری یا تبلیغاتی می خوره
همین هتزنر که شما سرور دارید با اون همه دب دبه و کب کبه زیر 60 گیگ ترافیک کم آورد و 48 ساعت مختل شد
حقیقت رو که نمیشه پنهان کرد
اصلا جای صحبت و راهنمایی نیست چون هیچ کس نمیتونه حل کنه چون شما از جای دیگه دارید مدیر سرور اصلی باید حل کنه وظیفه ی الزام اون هست اگر نتونست شما انتقال بدید جایی که دانش و قدرت حل کردن 50 یا 70% دیداس را داشته باشه طی کنید و بعد خرید انتقال بدید اگر جای مربوطه نتونست جلوی این حمله رو بگیره . زنگ بزنید از جایی که دارید بگو اقا میتونی حل کنی بکن نمیتونی فول بک بده انتقال بدم تموم دیگه مرکه گرفتن تو این انجمن هم لازم نیست . من خودم بارها تحت حمله بودم از هیچ کس هم سوال یا راهنمایی نخواستم به شرکت گفتم میتونی حل کنی یا علی نمیتونی ضررش با من فول بک اپ بده تموم شد و رفت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)