صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: مشکل دامنه در لودینگ طولانی سایت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل دامنه در لودینگ طولانی سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط iwpanel نمایش پست ها
    عزيز جان من روموبايل دارم چك ميكنم بعداشم ماانقدرسرمون شلوغه كه بعضي وقت ها دقت كامل رونميكنيم
    نمیخام با شما بحث کنم یا بحث رو از موضوع اصلی خارج کنم هدف تلنگری ساده بود اما حرف تون عذر بدتر از گناهه برادر.
    شما که میخاین تکنولوژی پیشرفت کنه نباید اونقدر بی دقت باشید که مشکل طرف رو چک نکرده راه حل بدید.
    حداقل روی لینک ایشون اگه کلیک می کردید می تونستید ببینید تنظیمات دی ان اس این بنده خدا درسته یا نه!بعد دنبال راه حل باشید.
    بعد شما واقعا با موبایل چک می کنید و می گید سرعت لود خوبه؟! شما سرعت لود با موبایل رو با سرعت لود دسکتاپ یکی می دونید و ملاک قرار میدید؟

2. # ADS

عضو دائم iwpanel آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    165
    تشکر تشکر شده 
    1,151
    تشکر شده در
    887 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahesami نمایش پست ها
    نمیخام با شما بحث کنم یا بحث رو از موضوع اصلی خارج کنم هدف تلنگری ساده بود اما حرف تون عذر بدتر از گناهه برادر.
    شما که میخاین تکنولوژی پیشرفت کنه نباید اونقدر بی دقت باشید که مشکل طرف رو چک نکرده راه حل بدید.
    حداقل روی لینک ایشون اگه کلیک می کردید می تونستید ببینید تنظیمات دی ان اس این بنده خدا درسته یا نه!بعد دنبال راه حل باشید.
    بعد شما واقعا با موبایل چک می کنید و می گید سرعت لود خوبه؟! شما سرعت لود با موبایل رو با سرعت لود دسکتاپ یکی می دونید و ملاک قرار میدید؟
    اول که سايت ايشون هم روموبايل هم رو لپ تاپ تست شده مشكلي نداشته دومم بنده كاره ايشون رو ٣تا آي پي مختلف ازكشورهاي متغييرچك كردم كه بهشون ميگم مشكلي ندارن
    شما چي فقط رواينترنت منزلتون چك كردي ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

روش رو به هركي نميگن درس بخون تا شايد سوادت كمكت كنه شما هم نتد مشكل داره من شخصا تمامي صفحاتشون رو چك كردم هيچ مشكلي نداشت در خداكثر ٦ ثانيه طول ميكشه با اينترنت ١٢٨ شاتل پيجاشون باز شه
    شما که اونقدر سطح سوادتون بالاست که نمی تونید لینک سایت طرف رو از intodns ببینی معلومه مابقی ماجرا چیه!روشت تایپ آدرس توی آدرس بار و شمردنه عزیزم . غیر از این بود اینجوری به هم نمیریختی و می گفتی فلان مدل تست کردم.
    ضمنا جناب ۱۲۸ شاتل ، قابل توجه جنابعالی سرعت اینترنت من رو تصویرش رو گذاشتم چشمات رو خوب باز کن ببین مثل چک کردن سایت ایشون نسنجیده و نفهمیده راه حل ارایه نکن :

ویرایش : از روی اینترنت منزل که بالا مشاهده کردی چک کردم. من به عنوان یه آدم بی سواد از شما که اهل فن هستید سوال می کنم امیدوارم راهنمایی کنید من رو تا یاد بگیرم. چه پارامترهایی روی سرعت لود یک سایت شبکه اجتماعی تاثیر داره؟
    آیا موقعیت بازدید کننده در سرعت لود تاثیر گذار هست به این شدت یا خیر؟
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط rezahesami : April 19th, 2014 در ساعت 12:07

تشکر تشکر کرده 
    165
    تشکر تشکر شده 
    1,151
    تشکر شده در
    887 پست

شما که اونقدر سطح سوادتون بالاست که نمی تونید لینک سایت طرف رو از intodns ببینی معلومه مابقی ماجرا چیه!روشت تایپ آدرس توی آدرس بار و شمردنه عزیزم . غیر از این بود اینجوری به هم نمیریختی و می گفتی فلان مدل تست کردم.
    ضمنا جناب ۱۲۸ شاتل ، قابل توجه جنابعالی سرعت اینترنت من رو تصویرش رو گذاشتم چشمات رو خوب باز کن ببین مثل چک کردن سایت ایشون نسنجیده و نفهمیده راه حل ارایه نکن :

عزيزجان بگو اصلا اينترنت شما ١٠٠مگ يعني اصلا مشكل dnsنداري ؟ فكر كنم خودت provider نت هستي اگه هستي يه نت به من بده موضوع اينجا مشكل سايت ايشون هست كه چه جوري داره لود ميشه نه اينكه چرا حالا من دامينشون رو تو آدرس بار گوشيم نديدم حتي يكي از دوستان هم ميگه مشكل نداره بعد يعني جواب شما حتما درسته كه انتقدر باتاكييد ميگي؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

عزيزجان بگو اصلا اينترنت شما ١٠٠مگ يعني اصلا مشكل dnsنداري ؟ فكر كنم خودت provider نت هستي اگه هستي يه نت به من بده موضوع اينجا مشكل سايت ايشون هست كه چه جوري داره لود ميشه نه اينكه چرا حالا من دامينشون رو تو آدرس بار گوشيم نديدم حتي يكي از دوستان هم ميگه مشكل نداره بعد يعني جواب شما حتما درسته كه انتقدر باتاكييد ميگي؟
    من یه کاربر ساده ام نه پرووایدرم نه فروشنده نه خریدار. میام اینجا فقط برای یادگیری و بس.اون دوست مون هم اشتباه می کنه. ولی وقتی برای خودش و برای من دیر لود میشه یعنی یه ایرادی هست.

تشکر تشکر کرده 
    165
    تشکر تشکر شده 
    1,151
    تشکر شده در
    887 پست

من یه کاربر ساده ام نه پرووایدرم نه فروشنده نه خریدار. میام اینجا فقط برای یادگیری و بس.اون دوست مون هم اشتباه می کنه. ولی وقتی برای خودش و برای من دیر لود میشه یعنی یه ایرادی هست.
    عزيز جان ايراد تو توجايي هست كه سرويس گرفته احتمالا روبعضي ازآي پي ها درست جواب نميده ماله ما درست جواب داد كه وظيفه مون بود بگييم سرعت لود پايينشونم از يه جهتي مربط به ssl هم ميشه تامقداري ولي خوب براي ماخيلي بد نبود معمولي هست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)