دوستان ای نکته رو در نظر نگرفتند که ایشون برای شروع سوال پرسیدند و عملا سوال در مورد مقدار بازدید درست نیست.
شما اگر تجربه ای در زمینه ی در مدیریت سرور ندارید ، پیشنهاد میکنم حتما از جای مطمئن هاست تهیه بفرمایید.
دوستان ای نکته رو در نظر نگرفتند که ایشون برای شروع سوال پرسیدند و عملا سوال در مورد مقدار بازدید درست نیست.
شما اگر تجربه ای در زمینه ی در مدیریت سرور ندارید ، پیشنهاد میکنم حتما از جای مطمئن هاست تهیه بفرمایید.
info.mehranfar@gmail.com
سلام به نظر من که اولش یه هاست معمولی بگیر بعد که به امید خدا بازدیدت بهتر شد ارتقا بده به پر بازدید بعد هم که خیلی بیشتر شد اون موقع سرور بگیر
اگه از همین الان سرور بگیری فقط هزینه اضافی هست خیلی هم گرون در میاد
میرسه بر گوش از کربلا باز صدای چاووش
هرجا شهیدی خفته یه شعبست از قبر شیش گوش
کرب و بلاست هرجا که شهیدی داره به آغوش
خدا نیاره کرب و بلایی بشه فراموش
برای بازدید بالا اگر دیتابیس سایت بزرگ باشه، هارد سرور بیشتر از بقیه چیزا bottleneck میشه. چون سرور مجازی دیگران هم دارن از هارد استفاده می کنن و شما محدودیت دارید. اگر خواستید سرور بگیرید حتماً هارد SSD بگیرید که خیالتون راحت باشه.
بهترین پیشنهادی که میتونم برای کسی که تازه میخواد یک بیزینس رو شروع کنه و از آینده کار خبر نداره و دوست نداره وسط کار سرویسش داون بشه ، هارد سرور بسوزه ، و ... که خودتون بهتر میدونید استفاده از یک سرویس هاست کلود هست
هر چقدر استفاده کنی پول پرداخت میکنی و از بابت تحمل فشار و خرابی خیالت راحت تره چون بر اساس کلود کامپیوتیگ کار میکنه
بعدا که کارت گرفت میتونی رو سرور اختصاصی و گذاشتن لود بالانسر فکر کنی
خیلی از شرکت بزرگ که ایده های بزرگشونو با شک و تردید ران میکنند برای جلوگیری از هزینه های گزاف زیاد از کلود استفاده میکنند
سرور پر قدرت باشه نیازی به سرور مجازی هم ندارید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)