چرا In دامنه های ir بگیرید. من که به اینجور سایتها اعتماد ندارم
من چند ماه پیش یه تحقیق دانشگاهی کامل روی این مسئله انجام دادم و نتیجه ای که حاصل شد اینه که دامنه ی سایت هم روی میزان خزش، هم روی زمان کشف سایت، هم روی رتبه بندی و هم روی تمامی ارتباطات روی گراف وب برای گوگل تاثیر داره.
بهترین دامنه ها برای مصارف عمومی .com و .net و .org هستند که دارای سریع ترین زمان کشف و بیشترین ضریب خزش هستند و برای سایتهایی که دامنه ی خاص ندارند رتبه بندی بهتری نسبت به سایتهای مشابه دارند و همچنین تاثیر لینکهای آنها روی گراف وب بیشتر است.
ضمن تایید بخشی از فرمایشات شما، خدمتتون عرض کنم که .com و net و org بهترین ها نیستند. در واقع کل گروه gTLD ها برای سایت های جهانی و ccTLD ها برای سایت های کشوری-منطقه ای مناسب هستند و برای مثال گوگل و سایر موتور های جستجو بین دامنه های .com و .int و بقیه اعضای خانواده gTLD فرقی قائل نیستند.
زمان کشف هم به عوامل زیادی بستگی داره و شاید کم اهمیت ترین عامل همین پسوند دامنه باشه. شما اگر یک سایت موفق .ir داشته باشید ممکنه گوگل هر ۵ دقیقه یک بار سایت شما رو crawl کنه! ضریب و سرعت خزش ارتباط مستقیمی با پیج رنک سایت شما داره.
بله درسته. من هم عرض کردم برای مصارف عمومی و سایتهای با مخاطب local و... جزو این دسته نیستند. همچنین منظور من از زمان کشف، زمان خزش و ایندکس شدن نیست. منظورم دفعه ی اولی بود که گوگل سایت رو پیدا می کنه. میزان خزش هم همون طور که شما فرمودید به freshness سایت , pagerank خیلی بیشتره بر می گرده تا دامین سایت. دامین سایت اهمیت خیلی کمی داره ولی بی اهمیت هم نیست.
ممنونم از عزیزانی که راهنمایی کردن.
اگه بخواین الان به من یک جواب قطعی و درست بدید من دامین in بخرم یا نه؟؟؟
هاست من خارج از کشور هست.
دامین org چطور؟؟؟
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)