بلی
خیر
دوستان من یک رم 1 گیگابایت تهیه کردم بسیار عالی! کیفیت سرور بسیار عالی پشتیبانی بسیار عالی !
اگر همیشه همینجور باشه سرور فروشان عزیز دیگه باید جمع کنن برن=p~
سلام ، دیروز یک سرور 512 خریداری شد ، فوق العاده سریع تحویل داده شد ، یکبار درخواست دادم ویندوز سرور 2003 حذف و سنت اوس نصب بشه که بازم فوق العاده سریع نصب شد ( ساعت 3 صبح درخواست دادم و تا 4:30 تحویلم شد اطلاعات جدید ) ، پشتیبانی فوق العاده خوش برخورد و توجه و پاسخگویی عالی به تیکت ها ، به جرات میگم تو این چند سال یکی از بهترین پشتیبانی ها رو از این فروشنده دیدم ، با آرزوی موفقیت روز افزون
سرور میکروتیک ایران دارید؟؟
من نیاز به سرور ایران دارم.
سلام خدمت کلیه کاربران سایت .
بنده مدت یک ماه است که از مهتا آنلاین وی پی اس رم یک گیگ دارم واقعا فوق العاده هست .
بنده 8 سال است که نت فعالیت دارم و با خرید این همه وی پی اس ( آذر آنلاین - هاست آی تی - نوین وی پی اس - تک وی پی اس - شرق سرور - هگزا هاست و ... ) اصلا حتی به یک سوم از پشتیبانی مهتا آنلاین نمی رسند و با توجه به قیمت های اعلام شده شرکت بهترین سرویس هارا ارائه می دهد و همچنین مهم ترین ویژگی این سرویس ها Unlimited بودن CPU است که از مزیت های سرویس های مهتا آنلاین است .
پشتیبانی 24 ساعت حتی در ساعات نیمه شب بسیار کمک حال بنده و سایر مشتریان بوده است .
اینجانب از کلیه کارمندان مهتا کمال تشکر و آرزوی موفقیت را دارم .
Ali Giutin
ali_asd314@ymail.com
ali_asd314@raidcall.com
aligiutin@btinternet.com
سایتشون برای من باز نمی شه
درود
با عرض پوزش بابت قطعی موقت
1عدد هارد به 1مورد از سرورها اضافه کردیم که گویا دچار مشکل شده بود و چندبار سرور از سمت دیتاسنتر خاموش و روشن شده
و بعضی کاربران با قطعی مواجه شدند
درحال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد
فروش همچنان ادامه دارد...
ویرایش توسط softlayer : April 17th, 2014 در ساعت 19:31
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
آره خوب دارن پشتیبانی میکنن خیلی سری خرابی سرورشون را درست کردن
من خودم یه دونه ازشون سرور خریدم باورم نمیشود با این مبلغ این چنین سروری بدن
هر جای سر کشدیدم حداقل مبلغش دو برابر اینجا بود
بازم ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)