-
April 7th, 2014, 23:58
-
تعداد تشکر ها از hadi_am به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2014 23:58
# ADS
-
April 8th, 2014, 08:35
عضو جدید
پاسخ : پیشنهاد همکاری برای راه انداری گیم سرور ( اسـتیم)

نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
سلام دوست عزیز
من یه سرور دارم با پهنای باند نامحدود و پینگ عالی
سرعتش هم به پانصد کیلوبایت در ثانیه می رسه
شما چه سیستم عاملی لازم دارین؟ و چه سودی برای شما داره؟
شما می تونین بازیکن بیارین واسه سرور؟
--------------------------------
با تشکر از شما دوست عزیز
کانفیگ های ما روی ویندوز سرور هست ( 2003 یا 2008 یا 2012 فرقی نداره )
بعد از مدتی که سرور ها شلوغ بشه، قطعا پلایرها اقدام به خرید سرور میکنند، درصدی از مبلغ فروش به ما میرسه ( در اصل ما اینکارو برای سود نمکنیم، صرفا برای سرگرمی)
ما یک تیم 3 نفره هستیم که حدود 5 سالی هست در کنار هم مشغول کانفیگ کردن گیم سرور هستیم و نکته بعدی اینکه ما پلایرهای مخصوص به خودمون رو میاریم، یعنی موقعی که سرورها بالا بیاد، قطعا سرورها فول میشه و مشکلی بابت پلایر نداریم.( تضمینی)

نوشته اصلی توسط
taha_2011
ببخشید
چه درآمدی این کار داره؟ از چه روشی؟
میشه توضیح بدین؟
سپاس گزارم
--------------------------------
دوست عزیز
همان طور که در بالا گفتم، بعد از مدتی که سرور ها شلوغ بشه، قطعا پلایرها اقدام به خرید سرور میکنند که نه تنها هزینه سرور برمیگرده بلکه شامل سود هم میشه
نکته بسیار مهم اینکه دوستان این کارها وقتی تحقق پیدا میکنه که سروری که شما در اختیار ما میکذارید توانایی اجرای سرور گیم رو داشته باشه
با تشکر از همه شما
-
تعداد تشکر ها از HitM4N به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2014, 08:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hadi_am
درود
اولا در صورتی که اینترنت باشه کاملا سرور تحت دیداس میشه علتشم ماشالله مردم ایران اونقدر مشکل ندارن که با همدیگه اصلا دیداس و اتک و از این چیزا بلد نیستن...
در مورد سودآوری یک مساله ای هستش که آیا شما 100% تضمین میکنید که این 80 بازیکن روز اول راه اندازی سرور وارد سرویس بشن و حداقل 1 ساعت بازی کنن؟
بازیکن فیک منظورم نیستا بازیکن واقعی و پلیر واقعی...
اصولا تجربه همه چیز رو ثابت کرده ولی عمل هیچ چیز رو ثابت نمیکنه
با تشکر
هادی امیری
----------------------------------------
و اما شما دوست عزیز
من توی اولین پستم گفتم که سرور توانایی مقابله با دی داس رو داشته باشه. دقیقا صحبت شما درسته ! داخل ایران موقعی که یک نفر موفق میشه و پیشرفت میکنه، تحملش برای دیگران سخت میشه و دست به هرکاری میزنن برای نابودی طرف.
سرور کانتر که تحت استیم اجرا میشه، حدود یک روز زمان میبره که داخل سرور لیست بیاد بعد از اون هم از 2-3 روز که سرور بدون مشکل به کارش ادامه داد، پلایرها قطعا سرورها رو فول میکنند. ( به خاطر تنوع کانفیگ ها که هر کسی قادر به انجام این کار نیست، پلایرها جذب سرور ما میشوند)
نکته دیگه اینکه بازی کانتر که تحت استیم هست کاملا اورجینال هستش، یعنی اگه شما بخواین بازی کنید باید بتا کی این بازی رو بخرید ( حدود 14 هزار تومان) پس در نتیجه هر آدم تازه واردی این کارو نمیکنه، تنها پلایرهای سرشناس و با تجربه که امارشون روز به روز داره میره بالا
ویرایش توسط HitM4N : April 8th, 2014 در ساعت 08:47
-
-
April 8th, 2014, 21:27
عضو جدید
دوستان پیشنهادی، نظری ، صحبتی . . . . چیزی نبود؟
-
-
April 11th, 2014, 17:38
با سلام .امار پلیر توی ایران خیلی خوبه ومطمین باشید که این کار سود خودش را داره.بنده سرور خاصی ندارم ولی در این حرفه قبلا تجربه داشتم وسرورهایی داشتم دنبال یک شریک خوب میگردم هرکی هست خبرم کنه. ایدی یاهو emperator_cs@yahoo.com
-
تعداد تشکر ها از tmbax به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2014, 18:07
عضو جدید
دوست عزیز سلام و درود
این مشخصات را نگاه کن
Cpu : Xeon 2×L5420 2.5Ghz 16Mb Cache(1 Unlimited Core
Ram : 512 MB ECC
Hdd : 15 GB SATA III Or 5Gb SSD
Port : 1 Gbps
Bond Width : Unlimited
اینم تاپیک ما
http://www.webhostingtalk.ir/f15/110266/
-
تعداد تشکر ها از serverforosh به دلیل پست مفید