با سلام
ماهانه 25 هزار تومان برای سرور مجازی و 40 هزار تومان برای سرور اختصاصی میباشد.
هزینه لایف تایم کلا 215 هزار تومان میباشد.
http://www.roobinapanel.ir/cart.php?gid=13
یا حق
با سلام
ماهانه 25 هزار تومان برای سرور مجازی و 40 هزار تومان برای سرور اختصاصی میباشد.
هزینه لایف تایم کلا 215 هزار تومان میباشد.
http://www.roobinapanel.ir/cart.php?gid=13
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
برای شما یه خاطره تعریف می کنم :
وقتی دانشجو بودم پایین خونمون یه ساندویچی بود که اونقدر ازش خرید کرده بودم دوست شده بودیم. در حدی که خودم میرفتم برای خودم ساندویچ میزدم و وقتی میرفت خرید مغازه رو می سپرد دست من!
اولین روزی که داشت میرفت خرید بهم داشت قیمت ها رو یاد میداد و جای مواد رو. گفت فلان چیز اینجاست و فلان چیز اینقدره و ....
بعد گفت همبرگر مخصوص ۱۲۰۰ تومنه همبرگر معمولی ۸۰۰ تومن ولی فقط یه حا رو نشون داد و گفت همبرگرها اینجاست بعد پرسیدم مخصوص ها کجاست معمولی ها کجا؟
گفت جفت شون یه جاست فقط اگه مشتری گفت مخصوص ازش ۱۲۰۰ تومن بگیر اگه گفت معمولی ۸۰۰ تومن!!!
حالا حکایت لایسنس دایرکت ادمین سرور مجازی و اختصاصی شماست!
حالا میشه بفرمایید توی دایرکت ادمین چه تفاوتی بین لایسنس سرور مجازی و اختصاصی هست؟؟؟؟
ممنون از تخریبتون :
این خاطره اسمش ***ی هست و حرام هست.
در لینکی که دادم پاسختون را دادم اینجا هم پیوست میکنم :
http://www.webhostingtalk.ir/f244/111902/#post1064085
ویرایش توسط RoobinaServer : April 27th, 2014 در ساعت 10:01
از سال 1385 تا کنون
تخریب ؟؟؟!!! خصومت من با شما چیه؟تخریب یا تفریع شما چه سودی به حال من داره؟!اصلا مگه من شما رو مشناسم استاد؟! من میخام ملت گول کسی رو نخورند فقط همین!
من هم جواب اون نوشته تون رو که فرمودید حرام هست اینجا به هم میدم برادر عزیز.
۱- فروش لایسنس اینترنال حرام نیست؟! شما نماینده نیستی برادر من دایرکت ادمین نماینده نداره شما لایسنسی که میخرید لایسنس اینترنال هست یعنی باید روی سرورهای خودت نصب کنی نه اینکه بفروشی! ریپورت جنابعالی هم داده بشه کل لایسنس هاتون ساسپند میشه میخاین امتحان کنیم؟! پس لطفا بحث حلال و حرام رو نکنید چون دارید خلاف قوانین عمل می کنید درست مثل همه!
۲ - عکس ضمیمه شده رو مشاهده کنید ممنون میشم اشاره کنید کجاست اون گزینه خرید لایسنس سرور اختصاصی تا من تخریب گر متوجه بشم.
۳ - برادر گرامی وقتی شما مطلبی رو توی جمع به صورت عمومی مطرح می کنید سوالات و جواب هاتون رو هم باید به صورت عمومی جواب بدید نه اینکه بنده بیام توی سایت شما تیکت بزنم! مردم باید آگاه بشند که طرف شون چه کسانی هستند.
Screen Shot 2014-04-27 at 11.41.34.png
سود موارد تخریب را شما باید بفرمائید نه ما.
1. اینترنال نمیباشد اون موردی که شما میگید یعنی اینترنال ارائه شود و با تغییر آیپی اجاره داده شود - نماینده میباشیم.
2. به sales@directadmin.com ایمیل بزنید تا آگاه شوید :
Code 500 Internet License (VPS-only license)
3. ما همیشه تاپیک ها را چک نمیکنیم شما که دوست دارید کسی سرش کلاه نره یه تماس میگرفتید و ذکر میکردید چنین سوالی در انجمن کردید و هنوز جواب داده نشده تا پاسخ بدیم به شما نه که با این لهن بیاید بگید ما پاسخی نمیدیم و تازه کشف کردیم و تخریب و تمسخر کنید و ما را متهم به ***ی و حرام خوری با توجه به خاطره و انجام کار خودتون کنید، ما پست شما را ندیدیم و لازم به ذکر است تاپیک مربوط به استارتر گرامی میباش و لازم به ذکر است شاید اصلا موردی باشد که ما فراهم کرده باشیم بر اساس قرارداد های فی مابین فکر نکنم کار درستی باشه این موارد کلا به مشتری ذکر بشه مخصوصا در مکان عمومی این ها همه موارد و اصول تجاری میباشد مشتری یا شما فقط جهت اطمینان بهتر هست ریپورت دهید.
پیشنهاد میکنم ریپورت بدهید حتما تا پاسخ دایرکت ادمین در جواب ریپورتتون را مشاهده کنید مطمئن باشید که طی چند سال ارائه خدمات روبینا سرور شما اولین نفر ریپورت دهنده ما نیستید و نخواهید بود و بهتر هست ادامه پیگیری انسان دوستانتون را از طریق دایرکت ادمین انجام دهید.
موفق باشید - شریفی
ویرایش توسط RoobinaServer : April 27th, 2014 در ساعت 12:35
از سال 1385 تا کنون
صفحه اصلی پورتال - لایسنس دایرکت ادمین | سرور مجازی | هاست | دامنه
با کد تخفیف da1393
موفق باشید
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
سه ماهه 39000
یکساله 99000
لایف تایم 200000 تومان
بعد از سال اول هر تغییر آی پی 5000 تومان هزینه دارد .
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
درود
در خدمتتون هستیم.
ماهانه 20 هزار تومن
سبد خرید - خدمات میزبانی کاکو هاست
سلام
لايسنس دائمي دايرکت ادمين 200.000 تومان بصورت يک بار پرداخت
و
لايسنس ماهانه سرور مجازي دايرکت ادمين 20.000 تومان
آخرین به روز رسانی قیمت : 1393.01
سبد خرید - انفورماتیک رویای پارسیان
2
انفورماتیک رویای پارسیان ارائه کننده انواع خدمات تحت وب،سرویس های پهنای باند و طراحی شبکه و دوربین مداربسته با 10 سال سابقه ( از تیرماه 1386 )
( دامین،هاستینگ،VPS,VDSوسرور اختصاصی ) فروش ویژه VDS
سلام
ماهانه 20 هزار تومان
ماه اول 10 هزار تومان!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)