کیفیت ، پشتیبانی خوب = پول بیشتر
پیشنهاد می کنم انتقال ندین
کیفیت ، پشتیبانی خوب = پول بیشتر
پیشنهاد می کنم انتقال ندین
شما که ماهی 40 تومن هزینه می کردید بهتر بود سرور می گرفتید.
من نظرم اینه که انتقال ندید ممکنه خیلی متضرر شوید.
البته من خودم هم از این بابت خیلی ضرر کردم یعنی برای سایت شما هزینه می کنید و بعد اطلاعاتون از دست می رود (اونم دقیقا زمانی که داره به سود دهی یا... می رسد)
این موضوع هم شایان ذکر هست که نگه داری سایت هزینه دارد و بدون هزینه اصلا نمیشه سایت را نگه داشت ماهی 40 تومن به عبارتی میشه سالی 480 هزارتومن خودش پول قابل توجه ای است.
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
سلام چقدر فضا میخواید ؟
شاید بتونم کمک کنم بهتون
با ســـــــلام و ضمن عـــرض تبریـــــک عیــــــد نوروز . . .
از نیک سرور | میزبانی وب ، ثبت دامنه ، سرور مجازی تهیه فرمایید ، بسیار معتبر هستند و قیمت مناسب . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)