صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 23

موضوع: *باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض *باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت

امکانات و قیمت باورنکردنی هاست ویندوز

با سلام خدمت دوستان من چند وقتی دنبال یک سرویس هاستینگ ویندوز خوب بودم که یه شرکت پیدا کردم که اصلا باور نکردنیه و با هیچ یک از شرکتهای ایرانی قابل قیاس نبود.از شون هاست خریدم الانم خیلی هم راضیم فوق العادست. شما هم یه سر بزنید خودتون می فهمید
    تازه واسه هدیه 1 ماه هم رایگان میده
    هاست - هاست ویندوز - هاست رایگان - میزبانی وب
    ویرایش توسط rezatak : February 6th, 2011 در ساعت 19:45

2. تعداد تشکر ها از rezatak به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : *باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت

ببینید من که این وسط زینفع نبودم
    من از هاست اینا استفاده کردم خیلی کیفیتش بهتر بود کیفیتش خیلی خوب بود.
    تمام نرم افزارارش نسخه به روزش بود مثل کنترل پنل هاست و کنترل پنل ایمیل
    دلیل اینهم که ازش تعریف میکنم اینه که من حدودا 10 سال کار طراحی وب سایت میکنم و با اکثر شرکتهای معتبر هاست ویندوز تو ایران کار کردم ولی هر کدوم یه ایراداتی داشتند یا هزینه هاشون بالا بود ولی این یکی تمام مزیتهایی که من میخواستم داشت.

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : *باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت

نقل قول نوشته اصلی توسط rezatak نمایش پست ها
    دلیل اینهم که ازش تعریف میکنم اینه که من حدودا 10 سال کار طراحی وب سایت میکنم و با اکثر شرکتهای معتبر هاست ویندوز تو ایران کار کردم ولی هر کدوم یه ایراداتی داشتند یا هزینه هاشون بالا بود ولی این یکی تمام مزیتهایی که من میخواستم داشت.
    ميگم شما تمام اين اطلاعات رو از يك هاست معمولي فهميديد؟ آخه اينايي كه شما گفتيد رو بايد ازرو سرور فهميد!! شايد داره سرور رايگان هم ميده!! افا
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو انجمن Masoud.B آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    875
    تشکر شده در
    497 پست

اون هاستا چه ایراداتی داشتن و این شرکت چه مزیت هایی داره کنترل پنل هاست و کنترل پنل میل رو از کجا متوجه شدید به روز هست چه نسخه ای هست،

بگین تا ما هم پیسرفت کنیم شاید مشتری ما هم شدی(هم خرید میکنی هم تبلیغ،خیلی خوبه) :دی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ParsHost نمایش پست ها
    اون هاستا چه ایراداتی داشتن و این شرکت چه مزیت هایی داره کنترل پنل هاست و کنترل پنل میل رو از کجا متوجه شدید به روز هست چه نسخه ای هست،

بگین تا ما هم پیسرفت کنیم شاید مشتری ما هم شدی(هم خرید میکنی هم تبلیغ،خیلی خوبه) :دی
    خوب من با یه بررسی کوچیک دیدم اینجا همه خودشون فروشنده هاست هستند به خاطر این همش دارن میگن مگه این چیه و اون چیه.
    منم که فروشنده نیستم به من چه که باید از خدمات این شرکت دفاع کنم یا توضیح بدم.
    من فقط چون بعد از چندین سال سر وکله زدن با امثال شما ( فروشنده های هاست) یکم طول کشید تا اونی که میخوام پیدا کنم تو این حین هم شاید خیلی اذیت شدم
    الانم خواستم به کسایی که تازه کارن میخوان دنبال هاست بگردن کمک کنم ، نه به شما شرکتهای هاستینگ

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    ميگم شما تمام اين اطلاعات رو از يك هاست معمولي فهميديد؟ آخه اينايي كه شما گفتيد رو بايد ازرو سرور فهميد!! شايد داره سرور رايگان هم ميده!! افا
    خوبه باز خودت گفتی یکی از فرقاشون همینه که هیچ محدودیتی واسه شما قائل نیستند و شما تمام امکانات سرور اختصاصی دارید فقط با حجم و ترافیک مشخص

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    302
    تشکر تشکر شده 
    325
    تشکر شده در
    220 پست

میتونم بگم در رنج 2 از 5 از نظر گرون بودن هستش ... ضمن این که امکاناتش هم آشغاله ... البته ببخشید رک میگم شما هم که ناراحت نمیشی آخه این جا که ماله شما نیست :دی

50 مگ - 10 گ پهنا - ساب هم 2 تا سی پنل هم نیست - قیمت اونوقت سالیانه 20 هزار تومن ...

خدا شفا بده هرکی از اینجا خرید میکنه ....

جالبیش اینه آپتایم 100 درصد ...گوگل همچین ادعایی با ابر سروراش نداره ...

عضو انجمن saeidj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    369
    تشکر تشکر شده 
    367
    تشکر شده در
    242 پست

[/COLOR]
    خوبه باز خودت گفتی یکی از فرقاشون همینه که هیچ محدودیتی واسه شما قائل نیستند و شما تمام امکانات سرور اختصاصی دارید فقط با حجم و ترافیک مشخص
    جالبه یه هاست می خری مکانات سرور اختصاصی رو داری!!!! یعنی می تونید رو سرور چیزی نصب کنید یا پاک کنید و .... دیگه درسته؟!!!

10. تعداد تشکر ها از saeidj به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

باز خودت گفتی یکی از فرقاشون همینه که هیچ محدودیتی واسه شما قائل نیستند و شما تمام امکانات سرور اختصاصی دارید فقط با حجم و ترافیک مشخص
    يك هاست ازش بده من بهت بگم محدوديت يعني چي..دوست عزيز شرمنده بهتره اين حرف رو جايي نزني ميخندن بهت عزيز.. با يك هاست شما چطور امكانات يك سرور اختصاصي رو داريد؟ آني كه ميگن تا حدودي امكانات سرور خصوصي و داره vps هست نه هاست برادر من.تازه آن هم بعضي امكانات نه همش رو! حالا شما ميگي رو هاست نرم افزارهاش خوبن و بسال و.. همه امكانات رو داره و..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    يك هاست ازش بده من بهت بگم محدوديت يعني چي..دوست عزيز شرمنده بهتره اين حرف رو جايي نزني ميخندن بهت عزيز.. با يك هاست شما چطور امكانات يك سرور اختصاصي رو داريد؟ آني كه ميگن تا حدودي امكانات سرور خصوصي و داره vps هست نه هاست برادر من.تازه آن هم بعضي امكانات نه همش رو! حالا شما ميگي رو هاست نرم افزارهاش خوبن و بسال و.. همه امكانات رو داره و..
    شما نگران نباش من فکر نمی کردم سطح اطلاعات کسی اینجا اونقدر پایین باشه که لازم باشه ریزش بگم . خوب هر کسی میدونه نمیشه رو هاست اشتراکی نرم افزار نصب کرد . فکر میکنم توضیحات من بیجاست .دلیلی هم واسه توضیح به شما وجود نداره چون هدف شما مشخصه جالب تمام کسایی که خودشون هاست می فروشن صداشون در اومده حتما دلیلی داره ..

عضو انجمن saeidj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    369
    تشکر تشکر شده 
    367
    تشکر شده در
    242 پست

شما نگران نباش من فکر نمی کردم سطح اطلاعات کسی اینجا اونقدر پایین باشه که لازم باشه ریزش بگم . خوب هر کسی میدونه نمیشه رو هاست اشتراکی نرم افزار نصب کرد . فکر میکنم توضیحات من بیجاست .دلیلی هم واسه توضیح به شما وجود نداره چون هدف شما مشخصه جالب تمام کسایی که خودشون هاست می فروشن صداشون در اومده حتما دلیلی داره ..
    صداشون در اومد چون اونقدر معلومات دارند که بدونند هدف شما از این حرفا و تبلیغات چیه.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

بابا شما دیگه خیلی باحالی
    چه دلیلی داره ؟؟ من میگم کلا بی خیال شید آقا یا خانم غلط کردم واسه این موقعاست .
    ضمنا آدم باید واقعا احمق باشه تا این جوری بخواد تبلیغ کنه!!

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)