ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
بله
مشکل رو به ریسلو گفتم اما هنوز جوابم رو ندادن.
مشکل اینه:
برای دامنه هیج name server ست نکردم که به هاست خاصی متصل بشه. رکورد های دی ان اس رو هم همشونو پاک کردم. بعدش فقط یه txt record ساختم برای این که از اون دامنه در google apps استفاده کنم. اما گوگل این رکورد رو وریفای نمی کنه. و در سایت هایی مثل ViewDNS.info - Your one source for DNS related tools! این رکورد dns رو نمیاره. یادم میاد در ریسلر کلاب واسه اینکه بشه رکورد های دی ان اس رو مدیریت کرد اول باید در قسمت نیم سرور چهار تا رکورد خاص خود ریسلر کلاب رو وارد می کردیم بعد می رفتیم سراغ مدیریت رکورد ها اما تو ریسلر کلاب نمی دونم باید چکار کرد. و با سرچ هم چیز زیادی دستگیرم نشد. خودشون هم که جواب ندادن بهم.
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
اولا دوست گرامی شما از coustom dns نباید استفاده کنید .خواستید در یاهو با بنده در ارتباط باشید هم موضوع گوگلتون رو بررسی میکنم هم مشکل دامنه تون رو ؛ تا حالا صد ها دامنه در ریسلوو داشتم و مشکلی هم نبوده جز دامنه de که باید ای پی دو دی ان اس جدا باشه.
مشکل ریسلووو اینه که نسبت به ریسلر کلاب یه coustom dns گذاشته که کاره بدی کرده ؛ یعنی میشه رکورد های دامنه رو از پنل دامنه کنترل کرد؛ اما اگر دو دی ان اس در قسمت name servers بزنید ؛ میتونید این رکورد ها رو از هاست کنترل کنید .
پاسخ گوییشون اگر مشکل ساده باشه بله زود جواب میدن ؛ مثلا من یه دامنه us میخواستم ثبت کنم گفتن برای هر دامنه پاسپورت امریکایی خودتون رو بفرسید ...
به هر حال در ارتباط باشید تا بررسی کنم؛ این جوریا هم که شما میگید نیست و کاملا در اشتباه هستید .
ریسلر کلاب گرچه ساپورت آنلاین داره اما زیاد جالب نیست آخره هر چت ایمیل میدن و میگن ایمیل کن اگ مشکل جدی باشه....
یه سوال دیگه
این ریسلو ساپورت آنلاین نداره؟ که بشه باهاشون چت کرد و جواب گرفت؟
ریسلوو پیشنهاد میشه
شرکت پندار پردازش - شماره ثبت 1655
سرور مجازی و اختصاصی ایران (زیرساخت) - سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)