آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
اینو ببینید : سرویس نصب cPanel و litespeed در هاست های ایران
...Zzzz...
همون طور که گفتم قصد یادگیری هست ...![]()
یعنی واقعا یه نفر پیدا میشه مردونگی کنه بیاد اینو یاد بده؟؟؟؟
قبلانا ادم تاپیک های چند سال میخونه میبینه همه قصد اموزش و کمک به هم داشتند اما الان همه به فکر منافع خودشون هستند
خواهشا دوستانی که وارد هستند کمک کنند خیلی حیاتیه منم لنگه این آموزشم
:D
کی میگه راه نیست ! چهار تا راه هست !
1-
یک سرور مجازی میکروتیک در همان دیتاسنتری که سرور اختصاصیتان هست و یک سرور مجازی میکروتیک در خارج از کشور تهیه می کنید
سپس یک تونل بین این دو میکروتیک میزنید و آی پی رو روت می کنید به ایران ! سپس آی پی روت شده را به کارت شبکه سرور اختصاصی تخصیص می دهید
لایسنس با آی پی روت شده تهیه میشه و دی ان اس ها هم با آی پی ایران شما ، هر کی هم میخاد بره ریپورت بده ! چون آی پی لایسنس مشخص نیست هیچطوره قابل ردیابی نیستید
البته چند صباحیست که میگن میکروتیک پورتاش توسط مخابرات بسته شده دوستان با کریو تونل زدن رو انجام میدن
2-
یک اکانت ripe داشته باشید ، یک سابنت بر روی سرور های ایران خود روت کنید ولی هویز آنرا به نام محل سکونت یا محل کار خود واقع در خارج از کشور بزنید
3-
نسخه نال شده نصب کنید !
4-
نسخه اصل نصب کنید بر روی آی پی ایران و هرگاه بلاک شد آی پی جدید و لایسنس جدید بگیرید :D ( توی فروم سی پنل دیدم یه بنده خدایی که اسمش رضا بود التماس می کرد به سی پنل که الان من چند ماهه اینجوری دارم نصب می کنم لطفا ایران را از لیست تحریم در بیارید ! همت هموطنامون رو شکر :D )
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
با تشکر از شما و راهنمایی بزرگ تون.
راه اولی که گفتید رو میشه درباره اش سورسی چیزی بدید ؟
راه دوم هم خوبه اما ریسکش بالاست راه سوم که اصلا
راه آخر هم اصلا اجازه نصب نمیده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)