درخواست و فرم انلاک براشون برای ایپی مورد نظر ارسال کردم . امیدوارم بازش کنند واستون
عید همه هم مبارک
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
یعنی من الان باید وایستم تا این هاستینگ بی مسئولیت کی حال میکنه انلاین بشه جواب ما رو بده؟ تلفنشم خاموش کرده :| فقط بلده بیاد تو تاپیک ها بگه 0 تا صد با هزارنویس باشید. انگار تبلیغات شتاب ماشین رو داره میکنه :|
کاری به موضوع تاپیک و ... ندارم.
جمله آخرتون واقعا عالی بود!:دی
ویرایش توسط iNicz.Com : March 22nd, 2014 در ساعت 14:15
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
هتزنر جز ارسال درخواست پشتیبانی از پنل رو رسیدگی نمیکنه عزیز مگه الکیه بیان رسیدگی کنن مشئولیت داره ، شاید صاحب پنل دوست داشته سرور مسدود شه اصلا خودش بهشون گفته یا خودش بسته. اینا بیان روشن کنن صاحب پنل بیاد بگه چرا روشن کردیداین کارو نمیکنن.
کار هاستینگ بنظر من باید همیشه 1 نفر باشه برای این موارد.
پ.خ شد
خب داداش من. اگه هاستینگ بی مسئولیتت بنده انلاین بود. من هیچوقت سرم درد نمیکرد بیام اینجا منت کسیو بکشم . ولی بهش حتی اس ام اس هم میزنم دیشب جواب داد تا دید خرابکاری کرده دیگه جواب نداد. تیکت هامم اصلا جواب نمیده.حالا شوما بگو من باید برم بمیرم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)