اگه امکان داره ، برای منم ارسال کنید![]()
...Zzzz...
با سلام
خیلی ایده ی جالبی هستش اگر هنوز این کپن 100در100 باقی مونده برای بنده هم ارسال کنید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
سلام و درود
برای سرور هم کاربردی داره ؟
این محصول برای کاربران خانگی و تبلت ها میباشد . روی سرور میتوانید نصب کنید ولی مطمئنا به اندازه محصولات مخصوص جلوگیری از خطرات سرور ، کاربرد نخواهد داشت . پیشنهاد میشود برای سرور از محصولات مخصوص سرور استفاده کنید . امیدوار هستیم به زودی بتوانیم محصولات سرور رو هم با قیمت های مناسب به لیست خدمات پارسکیور اضافه کنیم
ممنون از نظرتون ، کد تخفیف ارسال شد . منتظر نظرات مفیدتون در مورد این نرم افزار هستیم
ممنون میشم اگه موجوده برای من هم ارسال کنید.
ارسال شد ، منتظر دیدگاه های مفیدتون هستیم .
دوستان فقط یک عدد لایسنس رایگان دیگر موجود است
یکی از دوستان این سوال رو پرسیدند که فکر میکنم جوابش برای سایر دوستان مفید باشد :
سلام
تشکر از شما
اگر بعد از نصب و استفاده از این لایسنس ویندوز رو عوض کن و ویندوز جدیدی نصب کنم و مجددا آنتی ویروس رو نصب کنم نصب جدید یک یوزر جدید از 3 یوزر مجاز شناخته می شه یا همان یوزر قبلی محسوب میشه؟
اگر ویندوز خود را عوض کنید باید وارد محیط کاربری سایت ترند میکرو شوید و با یوزر و پسوردی که برای فعال کردن لایسنس خود ساخته بودید وارد شوید . سپس با خذف سیستم عامل قبلی میتوانید بر روی سیستم عامل جدید خود بدون از دست دادن حق تعداد کاربری خود ، استفاده کنید
ویرایش توسط cartman10mpi : March 18th, 2014 در ساعت 23:28
برای منم هم ارسال کنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)