درود دوستان !
بنده یک سایت فیلم و سریال دارم که میخوام با کلمه " دانلود فیلم " به صفحه 1 بیاد.
از مسئله سئو زیاد دل خوشی ندارم.
3eo.in این سایتی که در لینک 1 گوگل هست با وعده هایی الکی و امروز و فردا کردن کار بنده رو انجام ندادند.
و وقتی از ایشون دلیل این به قول معرف پا پا کردنشون رو پرسیدم گفتن کار ما تموم شده و حالا نوبت شماست باید بری و بک لینک تهیه کنی. من هم که فکر میکردم که تمام مسائل از جمله بک لینک و ... برای سایت توسط سئو کار انجام میشه مارس موندم . ولی خب چاره ای نداشتم و باید به حرف این سئو کار گوش میکردم .چون میخواستم ببینم بعد از بک لینک چه بهانه ای دارند !
خلاصه گفتم که تهیه میکنم ، گفتن که باید زیر نظر ما باشه اون هم چقدر هزینه بک لینک باشه خوبه ؟ گفتند 2 میلیون تا 2 میلیون 200 هزینه بک لینک میشهشما فکرش رو بکنید مگر یک سایت چقدر میخواد در بیاره که 2 میلیون تومن پول بدم به بک لینک ؟
خلاصه که ما نتونستیم به ایشون کار کنیم چون توانایی پرداخت این هزینه رو نداشتیم ما نهایت رو 100 تا 150 تومن فکر میکردیم ، جدای اون که این رو هم سئو کار باید تهیه میکرد !
حالا شما دوستان سئو کاری زبده و کار کشته که امتحانش رو پس داده باشه رو سراغ ندارید ؟
اون هم با هزینه ای منطقی !
ممنون میشم کمک کنید.
یا علی