نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: درخواست سئو کاری زبده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    841
    تشکر تشکر شده 
    381
    تشکر شده در
    291 پست

پیش فرض درخواست سئو کاری زبده

درود دوستان !

بنده یک سایت فیلم و سریال دارم که میخوام با کلمه " دانلود فیلم " به صفحه 1 بیاد.

از مسئله سئو زیاد دل خوشی ندارم.

3eo.in این سایتی که در لینک 1 گوگل هست با وعده هایی الکی و امروز و فردا کردن کار بنده رو انجام ندادند.

و وقتی از ایشون دلیل این به قول معرف پا پا کردنشون رو پرسیدم گفتن کار ما تموم شده و حالا نوبت شماست باید بری و بک لینک تهیه کنی. من هم که فکر میکردم که تمام مسائل از جمله بک لینک و ... برای سایت توسط سئو کار انجام میشه مارس موندم . ولی خب چاره ای نداشتم و باید به حرف این سئو کار گوش میکردم .چون میخواستم ببینم بعد از بک لینک چه بهانه ای دارند !

خلاصه گفتم که تهیه میکنم ، گفتن که باید زیر نظر ما باشه اون هم چقدر هزینه بک لینک باشه خوبه ؟ گفتند 2 میلیون تا 2 میلیون 200 هزینه بک لینک میشه شما فکرش رو بکنید مگر یک سایت چقدر میخواد در بیاره که 2 میلیون تومن پول بدم به بک لینک ؟

خلاصه که ما نتونستیم به ایشون کار کنیم چون توانایی پرداخت این هزینه رو نداشتیم ما نهایت رو 100 تا 150 تومن فکر میکردیم ، جدای اون که این رو هم سئو کار باید تهیه میکرد !

حالا شما دوستان سئو کاری زبده و کار کشته که امتحانش رو پس داده باشه رو سراغ ندارید ؟

اون هم با هزینه ای منطقی !

ممنون میشم کمک کنید.

یا علی

2. تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)