عزیزان دیجی قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میمیشه
- - - Updated - - -
عزیزان دیجی قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون
- - - Updated - - -
درامد روزامه دیجی کالا 62.000.000 تومان است نه 1.200.000.000
- - - Updated - - -
عزیزان قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
عزیزان قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون
- - - Updated - - -
در ضمن اگه میخاین در آمد خالص و بالا بدونید یعنی چی ی نگاه به عکسی که ضمیمه کردم بندازید
این عکس از پنل ادمین سایت حافظون گرفته شده که خودم هکش کردم
این سایت روزی ۱.۵ تا ۲.۵ میلیون درامد خالص داره بدون اینکه کاری بکنه
یعنی آدم فاح شه خونه آنلاین بزنه میتونه ماهی بالای ۶۰ میلیون درامد خالص داشته باشه
http://up.ashiyane.org/images/vh5e42bwgxz884h3y0r.png
![]()
واقعا از نظر بنده سایت بسیار خوب و بی نقصی هستش
قیمت های بسیار بسیار خوب ، حتی خیلی از اجناس ارزون تر از بازار هم ارائه میشه!!!
پول ، پول میاره با سرمایه وارد شدن و الان سودِ خوبی دارن
موفق باشن
چنین سایتی سرمایه زیاد میخواد
دیجی کالا پول زیادی خرج کرده الانم داره سودش رو میبره
من ازش خرید نکردم و نمیکنم اما مرجع خوب و کاملی برای قیمت گرفتنهو مشخصات کالا رو هم کامل میزنه
.Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes
این که چیزی نیست
درامد منم ماهانه همین قدره با این تفاوت که صفرهاشو باید برداری و یه تومان بذاری جلوش
خداییش سایت عالیه.تا حالا 4 تا لپ تاپ ازش خریدم قیمتاش بهتره نسبت به دیگر سایتها و مغازه ها.یکمی اخیرا قیمتاش رو برد بالا دلیلشو هم نمیدونم ولی انشالله قیمتاش دوباره خوب میشه
عزیز شما هنوز میدونی 1 میلیارد چندتا صفر داره که مطلب بدون مدرک اثبات کننده میذارید ، چرا ملتو به اشتباه میندازید. یارو چاه نفت داره روزی 1 میلیار بشکه نفت نمیفروشه دیجی کالا 1 میلیاردو 200 بفروشه یکم فکر کنید خواهشا. میشه ماهی 36 میلیارد اگه اینجوری باشه دیجی کالا تا حالا میرفت کل ایرانو میخرید ، درضمن بفرض هم باشه که نیست حدود 1 میلیارد پول جنس هس 200 میلیون سود هست.
که درحال حاضر فکر نکنم باشه.
زیاد زیاد فروش کنه روزی 500 میلیون که خوش بین باشیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)