وشکا جان این کجاش آدونیس توشه! میشه به من هم بگی؟شما هم خیلی باحالی
نصف سایتت فک کنم ادونیس ***یه نصفش whmcs
وشکا جان این کجاش آدونیس توشه! میشه به من هم بگی؟شما هم خیلی باحالی
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وا ! من اینو ندیدم که قبلش جواب بدم. شما مطمئنی حالت خوبه؟ خدا وکیلی تا حالا اصلا سورس ، نه نه سورس نه کلا سیستم آدونیس رو رو هیچ سایتی دیدی؟شما هم خیلی باحالی
زشته به خدا!!!
من یه ادیتور کدم که دارم میگم تا حالا هیچ کدی به تنهایی ننوشتم و هیچ ادعایی در برنامه نویسی ندارم. ولی حد اقل چیزی که نمیدونم نظر نمیدم در بارش!
این سیستم که من گذاشتم رو سایتم دو قسمته:
قسمت اصلی و ایندکس سایت که برگرفته از سیستم البرز هاستینگ سال 1386 هست. که این اسکریپت 2 ساله الآن تو نت مثل وردپرس ریخته و خود البرز هاستینگ هم من ندیدم که هیچ جا شکایت کنه ازش که چرا داری از سورس ما استفاده میکنی . چون سیستمش رو کلا 3 ساله عوض کرده! اگه مدیر البرز هاستینگ همین الآن رسما با یک ایمیل از من بخوان بردارم این اسکریپت رو همین الآن بر می دارم.
قسمت کاربریش هم WHMCs هست. فعلا هزینه ی خرید لایسنس اصلیشو نمیتونم بدم و چون از سیستم های دیگه مثل آدونیس و سیگما و ... خوشم نمیاد ( نه که بد باشن ، خوب هر کس یه سلیقه ای داره) از این سیستم استفاده میکنم. که در مورد استفاده از نسخه ی نال شده ی این اسکریپت باید بگم به شما هیچ ربطی نداره!
شما نوشتی؟
در ضمن ! گیرم من از آدونیس استفاده کنم. به شما چه ربطی داره که بهتون ***ی میزنی به آدم؟ خود آقا محسن مثل شیر همیشه همه ی پست ها رو میخونه. من آدونیس رو هم دارم. نال ولی به خودم این اجازه رو نمیدم زحمات یکی رو مفت استفاده کنم!
لطفا چیزی که نمیدونید نظر ندید و طرز بیانتون رو هم عوض کنید!
نه ادونیس رو نمی شناسم ولی این چیزی که استفاده کردی خیلی ها استفاده کزده بودن کفتم شاید اونه
درر کل اگه تهمتی زدم پوزش
من که چیزی نگفتم
فقط یه پست نوشتم نصفش یه چیز دیگس
ویرایش توسط Woshka : May 11th, 2010 در ساعت 01:28
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
قطره قطره جمع گردد وانگهی اونموقع میبینیدید انسان ها به همون یک ***ی می تونه تغییر کنه
چه ضرری من دیدم نمی دونم![]()
سلام دوستان.
الان با یه مشکل عظیم تر مواجه شدم که نمیدونم چیه!؟
من هیچ دستکاری روی اسکریپت و فایل هاس انجام ندادم! قسمت کاربریش اوکی هست ولی قسمت ادمینش قاط زد!
www.IRHosting.Net/bill/admin
آخر چرا![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)