ویرایش توسط AfraWeb.net : May 7th, 2010 در ساعت 03:25
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
به جان خودم من با مسئولین فنی سی پنل چت آنلاین میکنیم و ایمیل میزنم
بهش هم گفتم ایرانی هستم . گفتم هر چی کشف های که شما دوست دارید ما ایرانیان انجام دادیم و به خاطر بعضی مسائل سیاسی چرا نباید پول نقد میدم از سی پنل استفاده کنیم همونجا بهش گفتم اگر قراره تحریم کنید لیسانس رو مشکل بوجود بیاری من دیگه سی پنل نصب نمیکنم و به یه ملت هم میگم نصب نکنن
شما پولشو میگیرد ملت ایران چه گناهی کردن که بدون اطلاع قبلی یه دفعه ای تحریم میکنید
زیاد جواب نداشت و گفت مشکل از بالا دست ها هست که این روا پیاده کردن ولی از چند سال پیش
کمتر گیر میدن حالا چه کارکرده آقای اوباما نمیدونم / نقطه سر خط
این قانون برای این شرکت ها نوشته شده . اونجا قانون با ایران بسیار فرق داره قوانینی که در این سایت نوشته شده است باید اجرا کنند مگرنه با جریمه مواجه میشوند شاید شما بتونید سی پنل را دور بزنید ولی این شرکت نمیتونه قوانین کشورش رو دور بزنه به خاطر اینکه به چهار تا شرکت ایرانی لایسنس بفروشه این دلیل شما اصلا استدلال خوبی نیست یادتون باشه این شرکت ها جهانی فعالیت میکنند در پنچ قاره و بیش از 190 کشور جهان و با میلیون ها مشتری . ایران جای مهمی در صنعت هاستینگ دنیا ندارد . چند شرکت معتبر در ایران وجود دارد و چند دیتا سنتر که به تعداد انگشتان دست هم نمیرسند و ....
U.S. Treasury - Sanctions Program Summaries - Iran
پیشنهاد میشه به قوانین شرکت ها احترام گذاشته بشه و سعی شود از راه های جایگیزین استفاده شود . ( کنترول پنل های دیگر )
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
نه واقعا هم همینطوری است شرکت سی پنل که بیکار نیست لوگ ورد به ای پی های اصلی سرور های و صاحبان ایرانی رو چک کنه چند ماه پیش اصلا با ای پی ایران میرفتی توی سایت برای ویرفای و یا هر کاری سریع ای پی رو میبست
الان شما با هر قسمتش میخوای ایمیل بزن و صحبت کن تکلیف ما ایرانی =نیمه بدبخت چیه آخر لیسانس ها رو میبندینی یا هی سیاست های امریکا نسبت به ملت ایران داره بهتر میشه ببن چی جواب میده خوب کاری نداره یه متن بنویس 10 دقیقه /![]()
با سلام و درود خدمت آقا سجاد گل
خود بنده از دیتا سنتر جینکس وب دیتا هاست داشتم و در زمان اوج تحریم به هیچ وجه این شرکت تحریم نشد از خود جناب ساعدی هم جویا شدم یکی از دلایل را gold partner بودن جینکس ذکر کردند
و توضیحاتی که میبینید بر گرفته از تجربیات دوستانی است که تحریم شده اند و ...
من بازم میگم ارادت خاصی به ساعدی و شرکت نگاه دارم... اما اونها هم یک ماه تحریم بودند و مدارکشم فکر میکنم موجود داشته باشم... اگر باور ندارید بذارمشون !؟ در اینکه جدیدا راهی برای فرار از تحریم پیدا کردن یا نه هیچ اطلاعی ندارم !
یه نکته خیلی مهم رو از شما میپرسم ! اینها رو خودتون تجربه کردید یا اینکه از دیگران شنیدید ؟
دروغ چرا ! من یک سالی هست دور cPanel خط کشیدم و رو هیچ یک از سرورهایی که خودم داشتم نصب نکردم و در نتیجه وضعیت جدید تحریم و دلیلهایی که میارن برای تحریم ها رو نمیدونم.به هیچ وجه به اطلاعات whois در host name سرور توجه نکنید و اصلاً و ابداً در تحریم شما تاثیر ندارد ولی این به این معنی نیست که از دامین .ir استفاده شود منظور این است که از هر دامینی به غیر از ir ولی با هر Whois که مایل هستید میتوانید استفاده کنید مثلاً کشور را ایران بزنید و ...
ولی دقیقا یادمه قبلاها یکبار اومدم هاست نیم رو تغییر دادم . بعد از تغییر دادن طولی نکشید که دیدم اون صفحه تحریم اومد تو پنل ! با دیتاسنتر که صحبت کردم گفتن cpanel گفته شما هاست نیم رو فلان گذاشتی و از دامین whois گرفتن و دیدن از ایران هستی ! جالبترشم اینکه دیتاسنتر خودش لیسانس رو خریده بود ! اما من که اند یوزر بودم ایرانی بودم و تحریم شدم (با کمک دیتاسنتر دوباره از تحریم در آوردن ! )
همون موقع که از جینگس سرور داشتند و از rackwan خرید می کردند ( همون ابندای تحریم ) لایسنسشون اکسپایر شد و یه سرور جدید گرفتن با php نسخه 5
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
اینو ببینید
http://78.110.119.69/
سرور ایران از tstpnline و cpanel
به نظر شما نال شده هست؟
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
از همان جایی که شما این اطلاعات را به دست میارید من هم میگم این مورد درست نیست!
cPanel توافق نامه داره برای هر لایسنسی ! و اینکه به خاطر Gold Partner لایسنس بسته نمیشه درست نیست.(اون تفاوت در نوع لایسنس و نحوه ی صدورش هست)
دلیل بسته نشدن لایسنس چیز دیگری هست.دامنه ir هم روی cPanel حق میزبانی نداره.
توافق نامه cPanel هم در خود سایتش موجود هست و توافق های خاص partner ها در مورد قیمت و پرداخت هست!
ممنون از پاسخ شما و پوزش از استارتر
چون امسال سال همت است ما هم میکوشیم...... از اینکه اینقدر تلاش مضاعف و همت مضاعف برای کشف این موارد دارید تشکر میکنیم .
ولی برای عده ای خاص هرچقدر هم که بازگو کنی دایرکت ادمین یا پنل های مدیریتی دیگر فرق آنچنانی با سی پنل ندارد به گوششان نمیرود , و باز باید خطرات نصب را پذیرفت و نصب کرد...
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)