اینصور که من متوجه شدم شما ار قالب فارسی ادمین Whmcs هم استفاده میکنید !! اگه انطور هستش مجبورید مدتی زبان مدیریت رو به انگلیسی تغییر بدید و از این استفاده کنید تا نسخه فارسی هماهنگ با 5.3.5 اماده بشه
اینصور که من متوجه شدم شما ار قالب فارسی ادمین Whmcs هم استفاده میکنید !! اگه انطور هستش مجبورید مدتی زبان مدیریت رو به انگلیسی تغییر بدید و از این استفاده کنید تا نسخه فارسی هماهنگ با 5.3.5 اماده بشه
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
سلام
بله شما حالت فونت pdf را دستی قرار دادید وdejavusans گذاشتید که این فایل یا حذف شده یا مشکل پیدا کرده
حالت فونت pdf را دیفالت قرار بدید شاید مشکل حل بشه
دوستان خیلی ممنون از همه مشکل از فارسی ساز ها بود
وقتی فارسی ساز پنل مدیریت رو عوض کردم همه چیز درست شد پورتال هم همه چیزش درست شد
واقعا از همتون ممنونم
حالا نسخه فارسی ست شده با این نسخه کی میاد ؟ کسی داره من نصب کنم ؟
دوستان یه مشکلی هنوز حل نشده !!!!
باا ین که من همه چیز رو انیگیلیسی کردم کل تاریخچه وکچ و کوکی رو هم پاک کردم وقالب پورتا و ادمین رو دیفالت گزاشتم
ولی این قسمت ثبت تیکت درست نمیشه وقتی کاربر تیکت میخواد بفرسته رو ارسل که کلیک میکنه میره یه صفحه سفید میاد تا رفش میکنه همون صفحه میاد ومیبینه پاسخ درخواست درست رفته
تو پنل ادمین هم وقتی پاسخ رو مینیوسم وارسال رو میزنم هیمنطوری میشه اول صفحه سفید میاد تا رفش کنم درست میشه !
مشکل این دیگه از چیه ؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)