پس یعنی وقتی هاست یا vps میخریم. به پنل و نرم افزار مدیریت محتوا به هر دو تاش نیاز داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یعنی وقتی هاست یا vps میخریم. به پنل و نرم افزار مدیریت محتوا به هر دو تاش نیاز داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به زبان ساده عرض میکنم
مدیریت محتوا مثل wordpress که شما از طریق اون سایت خودتون رو طراحی و مطلب میزارید
Cpanel پنل مدیریتی برای کنترل و اپلود فایلهاتون به هاست مورد نظر هستش . مثلا wordpress رو اپلود و نصب میکنید
vps سرور مجازی هستش که روش cpanel رو نصب میکنید و از طریق اون هاست میسازید
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
پس یعنی وقتی هاست یا vps می خریم به پنل و نرم افزار مدیریت محتوا به هر دوتاش نیاز داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من که هیچی نفهمیدم راستش
من از هاست ایران می خام vps بخرم پنل هم بهمرا هش بهم میدن؟ چه نرم افزار مدیریت محتوایی خوب هست؟ برای لینوکس
1.پس یعنی وقتی هاست یا vps می خریم به پنل و نرم افزار مدیریت محتوا به هر دوتاش نیاز داریم؟؟؟
2.من از هاست ایران می خام vps بخرم پنل هم بهمرا هش بهم میدن؟ چه نرم افزار مدیریت محتوایی خوب هست؟ برای لینوکس
یه سرچ میکردید بد نبود :|
دوستان من اصلا سوال دیگه ای داشتم و این جناب مهندس خوب اومده سوالاتشو داخل سوال من مظرح کرده میشه لطف کنید سوال من رو جواب بدین. ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)