فاکتور های مختلفی در لود سایت دخالت دارند.
نحوه بهینه سازی سازی وب سرویس.
لوکیشن سرور.
میزان منابع استفاده شده برای سرور
و...
info.mehranfar@gmail.com
همه دوستان از سرور حرف زدند
لود یه سایت یعنی هیچ ارتباطی نمیتونه با اسکریپت استفاده شده داشته باشه؟
چرا میتونه داشته باشه !
ولی یک چیزی الان به ذهن من اومد و اینکه چند تا سایت رو دیده بودم که اینقدر فشار به سرور میاوردند که سروری که اون سایت رو میزبانی میکرد با مثلا 32 گیگ رم سرور.سایت کل سرور رو دان میکرد .(بیشتر در سایتهای وردپرس)
دوستانی که همچنین مشکلی داشتند میتونم براشون رفع کنم .
استفاده از وب سرور های مختلف ماننده litespeed nginx.
حرفتون کاملا" درسته بعضی سایت ها با حجم قالب سنگین ممکنه سرعتش از یه سایت ساده با قالب html برابری کنه یا در بعضی موارد بیشتر باشه که این برای کیفیت وب سرور(کانفیگ) کیفیت پهنای باند سرور و از همه مهمتر منابع اشغال نشده سرور مانند رم و سیپیو و هارد که اگر این 3 مورد باهم بهترین کیفیت را داشته باشند سایت مورد نظر سرعت لود بسیاری دارد مانند گوگل
از چه شرکتهایی باید چنین سروری بگیریم؟حرفتون کاملا" درسته بعضی سایت ها با حجم قالب سنگین ممکنه سرعتش از یه سایت ساده با قالب html برابری کنه یا در بعضی موارد بیشتر باشه که این برای کیفیت وب سرور(کانفیگ) کیفیت پهنای باند سرور و از همه مهمتر منابع اشغال نشده سرور مانند رم و سیپیو و هارد که اگر این 3 مورد باهم بهترین کیفیت را داشته باشند سایت مورد نظر سرعت لود بسیاری دارد مانند گوگل
سرورهای اشتراکی هم این ویژگی رو دارن یا باید اختصاصی باشن؟
چطور باید وب سرور رو تغییر داد؟استفاده از وب سرور های مختلف ماننده litespeed nginx.
چند تا دلیل مهم هستند :
1) اولین دلیل اینه که اگر سایتی مثلا در کانادا میزبانی بشه با توجه به اینکه gtm به صورت پیش فرض با سرور کانادا تست انجام می ده زمان لود سریعتری داره
2) سایت هایی که پردازش زیادی دارند مثلا انجمن ها ، زمان لود بیشتری دارند.
3) استفاده از کش های مناسب زمان لود رو کم می کنه.
4) تنظیمات سرور میزبانی هم بسیار موثر هست.
5) میزان شلوغی سرور میزبانی و منابع اختصاص داده شده هم تاثیر دارند.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)