سلام
سپاس از زحمات بی دریغت وهاب جان
رایگان باشه طرفدار زیاد خواهد داشت.
با حفظ کپی رایت از زحمات شما قدردانی خواهیم کرد.
درود !
شما بیا مثل نسخه لیو زیلا 4 یه امکان پنجره چت به صورت شناور در صفحه واسش بزار ، یه سیستم لایسنسینگ + 20 هزار تومان سالانه ، هم خودت سر پا می مونی ، هم رقیبی با این قیمت وجود نداره ، هم ملت از خداشونه
یه بازی برد - برد برای همه
پ . ن : لیو زیلا 4 رایگان نیست !
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
استاد کیه بابا ما شاگرد تنبله ته کلاسیم که از 2011 تا حالا 100 تا پست هم نداشتیم
یه نکته ای دیگه که یادم رفت ، قیمت لیو زیلا نسخه جدیدش از 200 یورو تا 900 یورو هست ، یعنی ایرانی جماعت جرات نمی کنه سمتش بره
نکته دوم اینه که پنجره شناور زوپیم جاوا هست و لیوزیلا html5 ، هر دو معایبی دارند ، برای بیش از 30 درصد بازدید کنندگان نمایش داده نمیشه لیوزیلا ( ساپورت نکردن html5 ) و زوپیم برای بیش از 45 درصد نمایش داده نمیشه ( با آمارگیر تست کردم ) دیگه این رو باید یک فکری به حالش کنی
می تونی لایسنس no brandding هم بدی به قیمت بیشتر ! همین که چند اپراتور بتونن آنلاین بشن همزمان مزیت بسیار ویژه ای هست
نسخه اندرویدش رو هم بتونی بدی بیرون میشه باز هم تیغ بزنی ملت رو( مثلا سالی 10 تومن اضافه هم واسه همین )
اینا رو که گفتم پیاده سازی کن اولیش رو نقدی خودم ازت میخرم
کلا رایگان عرضش نکن ، حیفه و به گورستان تاریخ اینترنت می پیونده اگر رایگانش کنی
موفق باشی
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
وهاب جان کار عالی ای هست
ولی رایگان نکن
یه 15 روزی تریال بده و بعد پولی
بزار مردم ما به پولی کار کردن عادت کنن
هم برای خودت هم در آمدی میشه
درود
وهاب جان ما هم دبنال یه چنین سیستمی بودیم که راحت باشه واسه خود ما...
ما از نسخه ی رایگانش فعلا استقبال میکنیم کپی رایتم که هستش...
ولی بهتره فعلا با نسخه ی رایگانش شروع کنید و بعد پولشیش کنید اینطوری کاربراتون بیشتر میشه...
ارادتمند شما
هادی امیری
سلام
وهاب خیلی عالی است
برات یک مشاوره توپ در نظر گرفتم که تلفنی بهت میگم اما چیزی که هست ایرانی ها 80 درصدشان علاقه ای به اینکه بگن چیزی را از خودمون تهیه نمیکنیم و از جای دیگر انجام میشه ندارند
یعنی همه میخواهند بگن من طراحم وشک نکن کپی رایت را خیلی راحت پاک میکنند
به این روشن فکر های وب هاستینگ تالک که امید وارم فردا پاک نکنند نگاه نکن
من میگم نسخه محدود با اپراتور محدود و... به مدت محدود رایگان باشه باگ هاش گرفته بشه
توی نسخه های قوی ترش هزینه ای باشه خیلی بهتره
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام.
سیستم خوبی راه اندازی کردید.
بهتره رایگان نباشه.
وقت میزارید از علم خودتون در اشتراک میزارید بهتره که رایگان نباشه.
البته گوگل پلاس هم بزار.
نظرمن این هست که آقا وهاب رایگان ارایه ندین چون که برای پشتیبانی و بروز رسانی های این اسکریپت و همچنین پشتیبانی امنیتی اسکریپت حتما باید وقت فوق العاده ای را صرف کنید خوب از نظر اقتصادی به صرفه نیست که این همه وقت بذارید و هزینه ای در قبالش دریافت نکنید بنابراین با هزینه باشه ولی باز هم در صورتی که با هزینه باشه دوستان محترم زیادی هستند که می توانند اون رو به طور رایگان (نال ) بیرون بدهند که همه تلاش های شما را بر باد می ده بنابراین می تونید با دریافت هزینه کم یک سرویس خوب ارایه بدین .
در ضمن سیستم هم عالی به نظر می رسید تبریک می گم به شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)