همه این لیست بعلاوه enom و onlinenic و godaddy خوب هستند.
نسبت قیمت به امکانات در directi از همه بهتر است.
من در enom،tucows،onlinenic و directi دامین دارم.
directiها را از whois.com گرفتم و کنترل پنل خیلی کاملی برای کار با dns دارم و به همین دلیل گرایش بیشتری به این گزینه دارم.
من كه تعصبي ندارم همه خوبي و بدي دارند نيم دات كام با برداشتن Private Whois رايگان با اينكه بازم با كوپن رايگانه حتما افت زيادي ميكنه توي اين سه تا توكاووز از همه قوي تره نيم و دايركتي مشكل هاي جك دارند
مشکل اینه من تا وقتی سوار پراید شدم ، همیشه می گم پراید بهترین ماشین دنیاست!
میشه بگید با چه معیاری گفتید Directi بهتره ؟
فقط به خاطر عدم تحریم ؟Directi
amiri113CMSTalkeParsData.NethelloIranianServeriran webworkJ4vadPersianDOTVahidvahidxiWoshka![]()
tucows و directi. directi امکانات اضافی رایگان میده. tucows هم که امکانات مناسب رو داره + اینکه از تحریم هم واهمه ای نخواهید داشت.
زیاد شکه نشید دوست من آنچنان هم تعجب بر انگیز نبود که چشمتان را گرد کرده اید... ، هزینه ثبت دامنه در آنلاین نیک ارزان تر است ؛ بنده با DirectI -OnlineNic -عجب ! شک نکنید چی بود دیگه ؟ هزینه چی بود دیگه ؟ کجاش گرونه ؟
با چند تا ریجستر کار کردید ؟
Namecheap - (سابق) EST
کار کرده ام ، و هیچ کدام مطمئن تر از DirectI نبود ؛ با هر کدام به دلیلی به مشکل خورده ام ، خوب می دانید که یک کاربر چیزی جز امنیت دامنه خود نمی خواهد .
موفق باشید .
دوستان چند جا به امنیت ثبت کننده ها اشاره کردند
این امنیت یعنی چی ؟
وقتی دامنه ای ثبت میشه توی پنل هست و فقط خودمون به پنل دسترسی داریم (به غیر از کسی که از اون نمایندگی گرفتیم و اشخاصی از این قبیل )
اگه منظور اینه که یه شخص هکر یا مخرب بیاد وارد پنل دامنه بشه و دامنه را واسه خودش اتقال بده ، که چرا بیاد سراغ ما ؟!!!
مگه دامنه با ارزش تر نیست
یا اصلا انقدر کشکی هست که یه شرکت ثبت کننده دامنه متوجه نفوذ به سیستم نشده؟؟؟
این روزها همه هاستینگ میزنند! شما چطور؟یکی برای همه ، همه برای یکی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)