سلام سرور شما کدوم کشور است
من الان فرانسه دارم اصلان داون نمیشه سرور گیم است
سلام سرور شما کدوم کشور است
من الان فرانسه دارم اصلان داون نمیشه سرور گیم است
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
وقتی که سرور ایرانی هست میتونید روی اینترانت ببرید یا اینکه کلا فقط آیپی های ایرانو allow کنید .
برای ویندوز نرم افزار خاصی مد نظرم نیست
اما همانطور که دوستان گفتند با ایجاد روتر میشه اینکارو انجام داد . که اگر خودتون بلد نیستید دوستانی هستد که انجام میدهند .
اما در ارتباط با اینترانت = وقتی فقط اینترنت وصل به شبکه داخلی کشور باشه ، چطور میشه از سمت سرور خارجی اتک بخوره ؟!
دوست عزیز در مورد ری استارت شدن
اول از همه بفرمائید سرور شما سرور مجازی هست ؟
ضمن اینکه اتک به ریست سیستم عامل ربطی نداره که بخواد سرور زیره دیداس بره و ریست بشه.
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
بررسی کنید که آیا حمله dos یا ddos?
تفاوت آن ها در اتک از یک آی پی یا تداد بالایی آی پی است.
این موضوع خیلی مهم است. اگر از 1 آی پی یا تعداد کمی آی پی اتک میخورید و سرور دان میشود که خیلی بد است. ساده ترین فایروال ها هم این اتک را امروزه بلاک میکنند.
اگر ddos است که کاریش نمیشه کرد ( با کانفیگ خوب درست میشه و ازین حرفا هم همه فقط در حد حرف است )
مگر این که شبکه رو به اینترانت انتقال بدید، در این صورت بحث ddos بسته میشود.
توصیه من: سرور گیم مخصوصا کانتر رو اینترانت بگیرید که پینگ آن هم بسیار بسیار بهتر است و یک فایروال خوب هم نصب کنید. سرورهای کانتر آسیا گیم که برای یکی از دوستان ما بود تا مدت ها که من خبر داشتم به هیچ عنوان اتک نمیخورد.
میزبانی وب | ثبت دامنه | سرور مجازی ایران | طراحی وب
ایمیل : info@persianorbit.com | تلفن تماس : 02188750260
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)