بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
طی افزایش قیمت اخیر اینترنت بطوری شده که هزینه بیشتر و سرعت کمتر رو اعمال می کنند!
سرعت در سرور های داخلی بسیار مناسب هست اما اکثر فایل ها و منابع آموزشی و یا ... که در سرور خارج از کشور قرار دارند
به قدری سرعت پایین آمده که گاها از جستجو موضوع پشیمان میشم.
ممنون از پاسختون
متاسفانه وضعیت اینترنت ایران در جایگاه مناسبی قرار ندارد و هر ماه افت کیفیت رو مشاهده می کنم.
امیدوارم که بعد از 22 بهمن مشکلات جاری در باب اینترنت حل بشه.
ممنون از پاسختون![]()
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
در ضمن به تازگی یکسری رنج ای پی ها برای ما رسیده که بیشتر مال serverblck بودن که اگه اشتباه نکنم مال المان بوده که مجبور شدیم ببندیم حالا دلیل از چیست خدا میدونه ولی رنج های خیلی از شبکه ها رو دارن میبندن
یک لطف کنین یکی از لینک هایی که میفرمایید سرعت کم هست قرار دهید چک کنیم ببینیم در جاهای مختلف به چه صورت می باشد
روی بعضی از isp ها محدود شده به عنوان مثال داده گستر عصر نویس / پارس انلاین / مخابرات
لینک تست
http://www.saba-server.com/dl/VMware...1.0-786111.exe
این لینک کلا" به من تایم اوت میده روتر اصلی شبکمونم چک کردم احتمالا" رنج ای پی ما در سرور شما بلاک شده ممنون میشم پیغام خصوصی بدید چک کنیم
C:\Users\>ping saba-server.com
Pinging saba-server.com [148.251.17.195] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 148.251.17.195:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
ویرایش توسط mahdi271 : February 9th, 2014 در ساعت 16:41 دلیل: شهر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)