قدرت cpu ها هم چندان بالا نیست مثلا E5-1650 v2 در مقایسه با E5-2680 که در سایت PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End می توانید رتبه ها را مشاهده کنید.
البته سیاست کاری هتزنر ارائه سخت افزار با کیفیت متوسط و قیمت پایین است.
در کنار آن هزینه های جانبی بسیار بالایی را به مشتری تحمیل می کند.
مثلا در رداستیشن هزینه لایسنس سی پنل ماهانه 14.9دلار و در هتزنر 24.9 یورو است!!!
به نظر بنده هم رو پشتیبانیشون زیاد نمیشه حساب کرد.
کیفیت سرور ها در حد متوسط است.
پینگ پایین دارد.
هارد ها از کیفیت متوسطی برخوردار هستند.
info.mehranfar@gmail.com
هارد های این دیتاسنتر اصلا تحمل فشار ندارند . چطور دوستان میگن کیفیت هارد متوسط نمیدونم
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
درود به همگی دوستان . مهمترین علت ضعف ، استفاده از سرور های مدل ML در این دیتاسنتر هست . خوب دوستانی که نمیدونند سرور های dl و ml چه تفاوتی دارند: کیفیت قطعات ، میزان تولید گرما ، میزان رم - مادربرد - تعداد سی پی یو - پاور مصرفی - قیمت ، عمر مفید سرور و........... در همه این ها سرور های مدل DL دارای کیفیت بسیار بالاتر و البته قیمت بالا برخوردار است .
شاید دوستانی که به تعداد کم از این دیتاسنتر سرور دارند زیاد مشکلی نداشته باشند ولی شخصا در شرکتی که مشغول به کار هستم با داشتن تعداد بسار بالای سرور از این دیتاسنتر شاهد تمامی مشکلات این دیتاسنتر به خصوص کیفیت هارد ها ، هستم .
شبکه خوبی دارند اما مشکلاتی نیز در شبکه آنها وجود دارد .
در کل با توجه به قیمت پایین این دیتاسنتر و شبکه خوب مشتریان زیادی دارد اما اگر دوستان کمی تحقیق کنند می بینند که قیمتی که برای سخت افزار های سرور میدهند خیلی هم گران است . متاسفانه دوستان فقط به Ram توجه کرده و بقیه موارد براشون مهم نیست .
ویرایش توسط zartosht : February 9th, 2014 در ساعت 11:21
خوب دوست من شما همین cpu را با مدل xeon مقایسه کنید .
و یا اینکه قیمت های دیتاسنتر ovh را هم مشاهده کنید . بعد اگر شما قیمت یک سرور DL با 32 گیگ رم و مدل cpu xeon با 8 هسته مقایسه کنید متوجه تفاوت قیمت در خرید سخت افزار آنها میشوید .
دوست من هارد های این دیتاسنتر هارد های معمولی هست . و فقط هارد های جدیدی که میگید دست اول هستند . عمر بیشتری به هارد های استفاده شده دارند . اما باز هم کیفیت پایین است
ویرایش توسط zartosht : February 9th, 2014 در ساعت 11:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)