-
February 4th, 2014, 15:31
عضو انجمن
█ VPS انگلستان شروع قیمت : 14000 تومان █ رم رزرور شده █ پهنای باند:نامحدود █ هارد پرسرعتRAID5+SSD Cachecade █
ویرایش توسط novinvps.com : February 4th, 2014 در ساعت 15:41
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2014 15:31
# ADS
-
February 6th, 2014, 15:07
عضو انجمن
پاسخ : █ VPS انگلستان شروع قیمت : 14000 تومان █ رم رزرور شده █ پهنای باند:نامحدود █ هارد پرسرعتRAID5+SSD Cachecade █

نوشته اصلی توسط
soheil_7029
سلام
کانفیگ دارکت ادمین یا سی پنل انجام میدین؟
رایگان یا با هزینه؟
در مورد مصرف منصفانه هم اگه میشه بیشتر توضیح بدین
سلام
نوع كانفيگ مورد نيازتون رو اعلام كنيد
در مورد مصرف منصفانه، براي ما مهم نيست شما چند گيگاهرتز مصرف ميكنيد در آن واحد، براي ما در اختيار نگرفتن پردازشگر به مدت زمان طولاني مطرح و مهم است.
چرا كه ما در قبال حفظ كيفيت مشتركين مسئول هستيم.كه بتوانند از حداكثر كيفيت و قدرت پردازشي استفاده كنند .
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2014, 17:27
پاسخ : █ VPS انگلستان شروع قیمت : 14000 تومان █ رم رزرور شده █ پهنای باند:نامحدود █ هارد پرسرعتRAID5+SSD Cachecade █
اکانت تست رو ارسال کنید لطفا
-
-
February 6th, 2014, 22:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Alexis
اکانت تست رو ارسال کنید لطفا
اکانت تست ارسال شد
دوستانی که اکانت تست میخوان درخواست بدند مجددا ارسال کنیم
-
-
February 6th, 2014, 23:01
عضو جدید
یک اکانت هم برای بنده ارسال کنید اگه امکانش هست. ممنون
-
-
February 7th, 2014, 13:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ostadomid
یک اکانت هم برای بنده ارسال کنید اگه امکانش هست. ممنون
سلام
اکانت تست
ارسال شد
-
-
February 7th, 2014, 14:38
عضو جدید
ممنون
1- در حال حاضر چند درصد سرور پر شده؟
2- من قبلا از RedStation سرور داشتم و توی SpeedTest میزد Redstation اما توی تست سرور شما و سرور دیگه ای که جدیدا خریدم مینویسه RedstationLimited سرور قدیمی ترم سرعت پورت تا 450 میرفت اما سرور فعلی و سرور تست شما
نهایتا تا 100 میرسه. میشه در این مورد اگه اطلاع دارید توضیح بدید؟
سرور تست از لحاظ هارد و پورت تایید میشه. در حد خوب به بالا است
-
-
February 7th, 2014, 14:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ostadomid
ممنون
1- در حال حاضر چند درصد سرور پر شده؟
2- من قبلا از RedStation سرور داشتم و توی SpeedTest میزد Redstation اما توی تست سرور شما و سرور دیگه ای که جدیدا خریدم مینویسه RedstationLimited سرور قدیمی ترم سرعت پورت تا 450 میرفت اما سرور فعلی و سرور تست شما
نهایتا تا 100 میرسه. میشه در این مورد اگه اطلاع دارید توضیح بدید؟
سرور تست از لحاظ هارد و پورت تایید میشه. در حد خوب به بالا است
در حال حاضر تقریبا 70 گیگ رم سرور پر شده است.
برای گرفتن گزارش بهتر از Speedtest
1- استفاده از مرورگر گوگل کروم
2- استفاده 100% از DNS خود دیتاسنتر بسیار تاثیر گذار می باشد .
-
-
February 7th, 2014, 16:36
عضو انجمن
تست برای من هم بفرستید ... به مدت 2 سال از سرویس هلند شما استفاده می کردم واقعا همه چیز عالی بود
فقط یک سوال امکان نصب سیستم عامل توسط خودمان هست ؟
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
-
February 7th, 2014, 17:39
سلام. استفاده از تورنت مجازه؟
-
-
February 8th, 2014, 13:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
penfulmega
تست برای من هم بفرستید ... به مدت 2 سال از سرویس هلند شما استفاده می کردم واقعا همه چیز عالی بود
فقط یک سوال امکان نصب سیستم عامل توسط خودمان هست ؟
سلام
ممنون از نظرتون.
بله iso رو بدید مانت میکنیم که خودتون بتونید نصب کنید .
+
تست ارسال شد
-