در انجمن whmcs در قسمت قالب ها؛ قالب های خوبی میتونید پیدا کنید و شک هم نکنید :D
در انجمن whmcs در قسمت قالب ها؛ قالب های خوبی میتونید پیدا کنید و شک هم نکنید :D
فکر نکنم به رایگان کارهای خوبی پیدا شه
اما بهتره باز بگردید عزیز
موفق باشید
یا حق
شاید اینا بتونید یه چیزایی پیدا کنید
قالب هاستینگ | تاپ اسکریپت - قالب،افزونه،اسکریپت
قالب Html | تاپ اسکریپت - قالب،افزونه،اسکریپت
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
اگه اینجا کسی بخواد بزاره همون چیزایی میزاره که شما با جستجو توی گوگل هم میتونید پیداش کنید!
قالب های وهاب آنلاین هم قیمت مناسبی دارن و پیشنهاد میکنم در صورتی که به طراحی آشنایی ندارید زیاد وقت خودتون نگیرید و با هزینه مناسب از ایشون قالب تهیه بفرمایید.
موفق باشید
با سلام متاسفانه قالب های وهاب عزیز همشون تکراری هستن و خیلی از سایت ها در حال استفاده هستن به خاطر همین است خوشم نمیاد وگرنه از ایشون تهیه میکردم .
ولی نمیدونم چرا همه تاکید برای مسائل پولی دارید یکبار هم شده تونسته باشید به یه نفر کمک کنید والا به خدا...
من که اینجوری نیستم تا حالا خدمات خودم سعی کردم کسی که واقعا نیاز داره در اختیارش بزارم به هر حال این حرف زدم بگم همش فکر مادیات نباشید
تشک میکنم از دوستانی که سعی کردن کمک کنن
من یک پیشنهاد خدمت شما دارم. اگه میخواید برای مدت طولانی فعالیت داشته باشید از قالب های آماده و یا ریپ شده استفاده نکنید (ایرادات کدنویسی- خراب کردن سئو وب سایت) و دوم اینکه اگه قالب اختصاصی خودتون باشه و یک لوگو با معنی داشته باشید هویت شما در اینترنت اثبات میشه و با اینها + مسائل معامله شناخته میشید
با سلام
اول اینکه نظراتتون میگید و انتقاد میکنید صادقانه میگم خوشحال میشم البته بعضی مواقع جدی هستم.
دوم بنده عرض کردم به دلیل وقتی که ندارم نمیتونم زیاد دنبال قالب و این چیزا باشم درخواست من از دوستان یه قالب در حد معمولی بود که بر روی سایت قرار بدم که بعدا قالب اختصاصی بزنم البته طراح باید با ما راه بیاد
هنوز که هنوز است لینکهایی که دوستان به عنوان قالب رایگان دادند رو چک نکردم که ببینم قالب مناسبی هست یا نه.
یا حق
ویرایش توسط mehrshad13and11 : February 3rd, 2014 در ساعت 06:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)