وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
داداشی من قسط جسارت نداشتم باز هم اگر بی ادبی از بنده سر زده به بزرگیتون ببخشید
سرور ها و سایت شما دان هست از کجا تیکت بزنیم به کی بگیم خدا میدونه
ویرایش توسط vpsgroups : February 5th, 2014 در ساعت 22:04
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
سلام عزیز
از هاست شما میشه به عنوان ارسال ایمیل ساعتی 500 تا 1000 عدد ایمیل استفاده کرد ؟
من 100 مگ رو میخوام ماهیانه 1900
با سلام اگر ای پی اختصاصی برای هاست بگیرید که هزینه ای پی میشه ماهی ۷۰۰۰ تومان می تونید نامحدود هر تعداد خواستین ایمیل بدین اما با ای پی شیر هاست محدودیت ساعتی برای این پنل ۱۰۰ مگ هر ساعت ۱۰۰ عدد ایمیل می باشد . بر روی پنل یک گیگ ssd محدودیت ارسال هر ساعت ۶۰۰-۵۰۰ عدد ایمیل می باشد .
سلام داداش شما رو توی یاهو اد کردم بنده پلن 100مگ خریدم اما هیچ میلی برام نیومده لطفاً خیلی سریع پیگیری کنید برای ارسال ایمیل انبوه بالای 1000تا حتماً باید آیپی اضافه بخریم؟
با سلام
امکان داره بعضی وقت ها ایمیل ارسال شده به اسپم باکس بره لطفا ایمیل تون چک کنید اگر بازم نبود حتما تو سایت خود ما تیکت کنید تا اطلاعات براتون ارسال شه فورا در مورد ای پی برای ۱۰۰۰ تا روزانه نیازی نیست اما به شرطی که براتون abuse نیاد در کل ای پی اختصاصی تضمین اینباکس بالا می بره و ارسال ایمیل رو هم بسیار زیاد می کنه .(منظورم این که با ای پی اختصاصی تا سقف بسیار بالایی می تونید ارسال کنید ایمیل )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)