از این دیتاسنتر ها که فرمودید فقط با xlhost کار کردم . و پورت 100 که داشتند 12.5 مگابایت بدون نوسان سرعت داشت و کیفیتش بالا بود .
از این دیتاسنتر ها که فرمودید فقط با xlhost کار کردم . و پورت 100 که داشتند 12.5 مگابایت بدون نوسان سرعت داشت و کیفیتش بالا بود .
سرور های OVH دارایه سخت افزار بسیار عالی میباشند . من از پورت های 200 و 500 گرانتی شده استفاده کردم کامل راضی بودم فقط باید توجه داشته باشید که سرعت دانلود این دیتاسنتر با hetzner المان مناسب نیست .
درمورد پشتیبانی هم باید بگم بخش فروش این دیتاسنتر خیلی پیچیدگی داره و یکیم ضعیف کار میکنند . اما در کل اگر هزینه براتون مهم است این دیتاسنتر کاملا پیشنهاد میشه .
با سلام
xlhostپیشنهاد میشه
سرور های قدرتمندی دارن پشتیبانیشونم خوبه
فقط پورت سرور هاشون100مگ هست
جدیدا هم آی پی زیاد نمی دن
سلام
اگر مشکل تحریم ندارید
یکی از بهترین انتخاب ها کلوکراسینگ هست ، Connectivity بسیار خوبی به Europe و Asia داره و همینطور Uptime 100% شبکه.
یکی از 5 تامین کننده ی پهنای باند XLHost هم Level3 هست.
Network | Reliable Dedicated Hosting
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
درود خسته نباشید ما 1 سال قبل با ovh همکاری میکردم بسیار عالی بود ست افزاری، پورت ها و.. و بعد به دیتاسنتر هتزنر آلمان رفتیم و به هر صورت راضی کننده بود و پینگ خوبی رو دارا بود و بعد از ان هم به ایکس ال هاست رفتیم زیاد راضی نبودیم و هم اکنون برگشتیم سر خونه اول ! OVH عالیه ! بهتون ovh رو پیشنهاد میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)