نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: در خواست سرویس مناسب نیاز فوری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض در خواست سرویس مناسب نیاز فوری

با سلام ، من نیاز فوری به یه هاست میزبان و یا VPS دارم که فقط 1 سیستم دیتالایف و 1 اسکریپت والپیپر رو به بهترین شکل ممکنه ساپورت کنه ، من شرایط رو میگم و اگه دوستان آفرهایی دارن بدن ، فقط خواهشن جایی باشه که پشتیبانی درست و حسابی داشته باشه ، من از صبح دارم اینور اونور میزنم متاسفانه از کل سایتهایی که دیدم نهایت 3 تاش جواب دادن ، یعنی بقیه که اصلا معلوم نیست داستانشون چیه ، اگه یه بنده خدایی به مشکل جدی خورده باشه تکلیفش چیه با این وضع پشتیبانی ، به هر حال فقط خواستم بگم که این برام مهم هستش :

1- سایت من سایت دانلود هستش به زبان انگلیسی و در کنارش یه سایت والپیپر که روی هاست هم فقط عکس های والپیپر که باید حتما در کنار اسکریپت باشه آپلود میشه و هیچ فایلی روی سرور برای دانلود قرار نمیدم . من تا امروز با Mehrhost کار میکردم ولی بهم گفتن که نمیتونن تمدید کنن چون سیستمشون جوابگو نیست حالا چرا و چطوری رو نمیدونم چون سایت من تازه راه افتاده و فکر نکنم اونقدر ترافیک داشته باشه که ....

2- من چون الان این مشکل برام پیش اومده میخوام حداقل مشخصات 1 گیگ رم ، 20 گیگ فضا ، پهنای باند نامحدود ، و حداقل 2 هسته پردازشگر داشته باشه . حداکثر قیمتش هم تا 50 تومن .

3- اولویت من VPS بود ، ولی ظاهرا قیمتها با چیزی که دوستان میگن فرق داره ، میزنن قیمت 30 تومن بعدش میبینید بدون Cpanel هستش و با 50 تومن هم بابتش میگیرن ( البته بعضی جاها 20 تومن حالا داستانش چیه نمیدونم ) اگه جایی باشه که یه VPS با امکانات متعارف یه هاست دانلود قیمت تمام شده حداکثر 50 داشته باشه 100 درصد بهترین برای من خواهد بود . البته اگه گیر بیاد با این قیمت .

4- اگر VPS نشد یه میزبان هاست که با کپی رایت مشکل نداشته باشه و بتونه این ترافیک سایتهام رو ساپورت کنه به قول مسئولین Mehrhost هم خوبه . بازم میگم ترافیک سایتها فقط مربوط به بازدید و نهایت ذخیره تصاویر والپیپر هست نه چیز دیگه .

فقط من 48 ساعت فرصت دارم و خواهش میکنم زودتر دوستان یه پیشنهاد خوب بدن .

2. تعداد تشکر ها ازArona به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)