دوستان دیگه نظری ندارند؟
دوستان دیگه نظری ندارند؟
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
IranDeliver Group | خرید از وب سایت های خارجی و تحویل سریع در ایران
لازم به ذکره که من باهاشون کار نکردم و فقط دارم معرفی میکنم . تحقیق در مورده کارشون به عهده ی خودتون و بنده مسئولیتی ندارم .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
سلام دوست عزیز
من از بس جنس از کشور چین خریدم
خسته شدم
جنسو دست دوم بهم میچپوندن
از علی اکسپرس میگرفتم
تا دی اچ
سلام آدرس نمایندگی در امارات را بدین در صورت امکان باهاتون هماهنگ میکنم
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
Where to buy
این دفاترش هست ممنون میشم تماس بگیرید ببینید این دو محصول بالا رو دارند اگر دارن یک راه ارتباطی به من بگید باهاتون در ارتباط باشم ممنونم
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
درود
با این سایت هم تماس بگیرین شاید انتخاب خوبی باشه.
گروه تجاری ققنوس عامل خرید از سایت های بین المللی
الان دیگه هر چیزی توی Ebay پیدا میشه.توصیه میکنم کالای مورد نظرتونو توی ebay سرچ کنید (هم ebay آمریکا و هم انگلیس ebay.co.uk ) .بعد ببینید کدومشون به مجارستان یا اتریش کالاشونو میفرستن!...سپس لینک کالا رو بهشون بدین و قیمت بگیرین ازشون.
برادرم چه میخواهی بخری بگو راهنمایت کنم
جنس بگو
شرمنده قصدم اسپم نبود ولی اگه کسی میتونه اکانت ebay ایجاد کنه برای ایجاد افر به ما یک اطلاعی بده (payapars_co@yahoo.com)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)