-
January 6th, 2014, 15:10
پاسخ : سرور دانلود برای سایت موزیک لینوکس بهتره یا ویندوز؟

نوشته اصلی توسط
Taryan4
اکثر اسکریپت های وی ای پی php هستند. اگر بازدید بالایی دارید از لینوکس استفاده کنید. اگر راحتی کار را در نظر می گیرید از ویندوز.
نه نمی خواهم وی ای پی باشه. به چه دلیل بازدید بالا لینوکس بهتر است؟
-
-
January 6th, 2014 15:10
# ADS
-
January 6th, 2014, 15:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
نه نمی خواهم وی ای پی باشه. به چه دلیل بازدید بالا لینوکس بهتر است؟
به دلیل انعطاف پذیر بودن بالاتر و کانفیگ های بهتر. البته پیشنهاد بنده استفاده از سرور های ویندوز است برای شما. سایت های موزیک برای تغییر تگ نیاز به دسترسی مانند ویندوز دارند.
-
تعداد تشکر ها از Taryan4 به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014, 15:21

نوشته اصلی توسط
Taryan4
به دلیل انعطاف پذیر بودن بالاتر و کانفیگ های بهتر. البته پیشنهاد بنده استفاده از سرور های ویندوز است برای شما. سایت های موزیک برای تغییر تگ نیاز به دسترسی مانند ویندوز دارند.
ممون بابت راهنمایی تون
-
-
January 6th, 2014, 15:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
استیبل یعنی چی؟
من لینوکس کامند لاین کار می کنم به نظرتون اگه رابط گرافیکی نصب کنم، بتونم فایل های اهنگ اعم از عنوان و خواننده و عکس اش رو ادیت کنم؟
پایداری 2008 بهتر بوده
هنگ نمی کنه، کرش نمی کنه، از نظر امنیتی ارتقا پیدا کرده و...
شما می تونید یک سرور اختصاصی تهیه کنید و روی اون یک سرور مجازی ویندوز نصب کنید و یک سرور لینوکس، فایل ها روی سرور ویندوز دانلود و ویرایش کنید و به سادگی با اف تی پی روی سرور لینوکس و در مسیر مورد نظر آپلود کنید.
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014, 15:25

نوشته اصلی توسط
arc1o0
پایداری 2008 بهتر بوده
هنگ نمی کنه، کرش نمی کنه، از نظر امنیتی ارتقا پیدا کرده و...
شما می تونید یک سرور اختصاصی تهیه کنید و روی اون یک سرور مجازی ویندوز نصب کنید و یک سرور لینوکس، فایل ها روی سرور ویندوز دانلود و ویرایش کنید و به سادگی با اف تی پی روی سرور لینوکس و در مسیر مورد نظر آپلود کنید.
راستش رو بخواهید اونوقت هزینه اش یکم زیاد میشه و نیز دردسر کانفینگ اضافه داره. به نظرتون بهتر نیست که رو همون ویندوز بزارم واسه دانلود؟ چرا می فرماییدکه رو لینوکس بزارم؟
-
-
January 6th, 2014, 15:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
بسمه تعالی
سلام خدمت بزرگواران
من می خواهم یک سایت موزیک راه اندازی کنم با وردپرس و هاست اش هم لینوکس خواهد بود.
در مورد سرور دانلود می خواهم سوالاتی از شما بپرسم:
1. برای این کار لینوکس بهتره یا ویندوز چرا؟
2. من می خواهم مستقیم رو سرور دانلود کنم و بعد فایلش رو ادیت کنم ادرس سایت خودمونو بزارم این کار تو ویندوز میشه ولی تو لینوکس چون کامند لاین هست و وی ان سی هم مشکلات خودشو داره خوب نمیشه درسته؟
3. سرور ویندوز 2003 برا این کار بهتره یا 2008؟
مرسی
باتوجه به اینکه ظاهرا مبتدی هستید ویندوز بهتره ولی اگه کسی بلد باشه لینوکس بهتره چون پایداتر هست و مصرف منابع بهتر .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
January 6th, 2014, 16:18

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
راستش رو بخواهید اونوقت هزینه اش یکم زیاد میشه و نیز دردسر کانفینگ اضافه داره. به نظرتون بهتر نیست که رو همون ویندوز بزارم واسه دانلود؟ چرا می فرماییدکه رو لینوکس بزارم؟
اکثر وب سرورها مثل nginx و apache و lighttpd روی لینوکس بازدهی بهتری نسبت به اینکه روی ویندوز نصب بشند دارند.
-
-
January 6th, 2014, 16:30
مدیر ارشد
در شروع کار به نظر بنده از همان ویندوز استفاده کنید. در ویندوز به راحتی می توانید از نرم افزار های کانور فرمت های مالتی مدیا ، تگ گذاری و .... به راحتی استفاده کنید. همچنین برای وب سرور نیز از iis استفاده کنید نیازی به نصب وب سرور های جانبی وجود ندارد. ورژن 2008 توصیه می شود
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 15:15
عضو دائم
به نظر بنده هم از ویندوز 2008 و iis استفاده کنید پاسخگو است.
-