متاسفانه من زیاد php نمیدونم و نمیتونم کد بنویسم
کسی که php رو فول هست میتونه کل چیزی که گفتم (ریختن کوکی روی سیستم کاربر در سایت اول | چک کردن کوکی و رفر در سایت دوم) رو میتونه تو چند دقیقه بنویسه...
متاسفانه من زیاد php نمیدونم و نمیتونم کد بنویسم
کسی که php رو فول هست میتونه کل چیزی که گفتم (ریختن کوکی روی سیستم کاربر در سایت اول | چک کردن کوکی و رفر در سایت دوم) رو میتونه تو چند دقیقه بنویسه...
هم اکنون منتظر بقیه دوستان هستیم
پيشنهاد جالبي نيست چون راحت ميشه كوكي ها رو دور زد
ببينيد با تابع curl اي كه گذاشتم مي تونيد كاري كنيد كه وقتي كاربر در سرور اول لوگين كرد درخواستي مبني بر لوگين در سرور دوم ارسال بشه
خود اين هم نياز به تاييده مجدد از سرور اول داره كه راحت سر سايت كلاه گذاشته نشه!
البته شايد ظاهرا پيچيده بياد ولي يك عمليات رفت و برگشتي ساده هست
در اين موارد امنيت خيلي اهميت داره.پيشنهاد مي كنم اين كار رو به يك برنامه نويس كاربلد بسپاريد يا حداقل قبلش خيلي در موردش تحقيق كنيد
در مورد تابع curl تحقيق كنيد تا كليتش دستتون بياد بعد اگر سوالي بود باز درخدمتم
پ.ن : البته با ساير توابع هم ميشه نوشت و ازوما نيازي به استفاده از curl نيست!
دوستان اینجا کسی نیست کمک کنه ؟
اخه مشکل اینجاست که آپلود سنتر مدام با تیبل یوزر وبلاگ ها در ارتباط است به خاطر همین فقط لوگین که نیست با curl بشه .
کسی اینجا کد remote sql داره برای آپلود سنتر از راه دور ؟
مورد اول:
مورد اول:
به جاي 127.0.0.1 آي پي سرور اصلي يا آدرس سايت مانند site.com
کد:$connection = mysql_connect('127.0.0.1','username','password') or die (mysql_error());
بله
تو فايل config سرور اصلي كه به جاي آي پي يا ادرس سايت مي تونيد بنويسيد localhost (در اكثر موراد localhost مي باشد.) . ولي در سرور دوم در بخش اتصال به هاست اول از اين كد استفاده كنيد.
اگر قرار هست كه اسكريپت رو خودتون بنويسيد كه هيچ ولي اگر سيستم امده هست فايل كانفيگ رو مي تونيد بذاريد يا پ.خ كنيد تا بررسي كنم براتون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)