نوشته اصلی توسط
ACGE
سلام
من یه وی پی اس نیاز دارم که رم2-3 داشته باشه و یه هارد 100-200 گیگ و پهنای باند نا محدود برای اول کار و چندتا نیاز هم دارم که میخوام انجام بشه که میگم :
1 - انتقال فایل هام از سرور قبلیم و کلا اوردن سرور قبلیم به این سرور
2 - نصب iis و php روش
3 - بستن آی پی های خارجی با ارور یعنی کسی با قند شکن هم اومد بگه قطع کن تا دانلود بشه و کاربرا بفهمن باید چیکار کنن
همین
اگه میشه مشتری های قبلیتون رو هم معرفی کنید تا اطمینان حاصل بشه
منتظر آفر هاتون هستم
با سلام
برای کاری که شما مد نظر دارید، فقط دو پلن ارایه می دهیم.
1. انجام می شود.
2 و 3.برای این مورد، بر اساس تجربه بنده، بهتر است سرور لینوکس تهیه نمایید + کنترل پنل (با استفاده از .htaccess آی.پی های غیر ایران را ببندید.)
تست سرعت : 
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 100 هزار تومان
Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 200 هزار تومان
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.
قبل از سفارش حتما با واحد فروش مکاتبه نمایید.
احترام به حریم خصوصی مشتریان، جزو اولویت های هزارنویس است اما با اجازه تعدادی از آن ها، قبل از خرید، در تیکت ارسالی از جانب شما به شما معرفی خواهند شد.