-
December 20th, 2013, 23:41
عضو جدید
پاسخ : پیشنهاد ویژه | سئو وب سایت وردپرس به صورت رایگان

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
دوست عزیز نیازی نیست پستاتونو پاک کنید چون ایمیل میشه !
در جواب شما باید بگم که می تونید آموزش رو بزارید بقیه استفاده کنند ! گرچه توی گوگل کافیه یکم سرچ کنی ! و کسیم که دنبال سئو سایتش هستش قطعا با این موارد برخورد میکنه ! و کسایی مثل شما ( البنه نه خود شما

) بودند که دنبال بک لینک مفت بودن و با یکم کار سایتشونو به سایت طرف لینک می کردند ! حالا بماند که چه قالب هایی این وسط ***یده شده و چه چیز هایی روی هاست آپلود شده ! و فردا هم برای سایت طرف مشکل پیش میاد و میگه مقصر شما بودید! و کسایی رو دیدم که پول میلیونی می گیرند ! هیچ کاریم نمی کنند! بعد میگند تا 3ماه دیگه خودشو نشون میده

بدون سئو هم اگه درست پست بدید با ایده ! پست های یونیک خاص و یا ترجمه شده ! البته که سایت پا میگیره !
باز اگه بی احترامی شده این وسط بنده معذرت می خوام.
داداش بنده هم قصد بی احترامی به شما رو ندارم اما
بنده نه دز*د هستم نه خدارو شکر نیازی به اینجور کارا دارم
حق با شماست اگر اندکی در گوگل سرچ بکنند شاید خیلی خیلی بهتر از این کار های مبتدی که بنده انجام بدند رو یاد بگیرند
همونطور که گفتم چون فشار درسی زیاده وقت نمیکنم آموزشی تهیه کنم و تصمیم میگیرم انجام بدم
من دیگه هیچ چیزی به ذهنم راه نمیده ... کلا در بیشتر تایپیک هام هدفم اینبود که خدمت یا خدماتی ارائه بدم به صورت رایگان
ولالله اگر نیت دیگری داشته باشم!....
-
تعداد تشکر ها ازGolden-star به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2013 23:41
# ADS
-
December 21st, 2013, 00:33
عضو جدید
یکی دیگر از دوستان عزیز سئو رو به من سپردند.
و سایتشون رو نیز در Google Webmaster ثبت کردم.
SEO 100% Chkme.com
www.takandroids.ir
-
تعداد تشکر ها از Golden-star به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2014, 14:21
وقتی ایشون زحمت کشیدند رایگان این کار رو انجام بدن دیگه این صحبت ها برای چیه ؟
طرف نمیتونه فایل تو هاستش آپلود کنه حالا بیاد قوانین سئو رو یاد بگیره و تو کدهای سایتشم دس ببره ؟
شما میگی آموزش بزار که با یه جستجو به قول شما قابل انجامه . ایشون هم نگفتن برای افرادی مثل شما که در موردش اطلاعاتی دارید و خودتون هم به نحوه کار آشنایید انجام میدن
واسه کسایی که توان انجامش رو ندارند رایگان انجام میدند. و این کارشون به نظر بنده جای تشکر داره . الان خود بنده واسه کوچکترین کارها از مشتری هزینه دریافت میکنم
اگه تمایل داشتید بنده رو تو یاهو اد کنید
-
تعداد تشکر ها ازsaeedonline به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2014, 18:29
عضو انجمن
سلام دو تا قالب دارم، خودم طراحیش نکردم، از اینترنت دانلود کردم 
بفرستمشون واستون تا از لحاظ سئو و ظاهر و امکانات هردو رو بررسی کنید و همچنین بهینه کنید اون بهتره رو تا در نهایت از اون روی سایتم استفاده کنم؟
-
تعداد تشکر ها از behnamy01 به دلیل پست مفید