-
August 22nd, 2015, 14:31
-
تعداد تشکر ها از hadipro به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2015 14:31
# ADS
-
August 26th, 2015, 21:47
عضو جدید
پاسخ : صدور ویزا کارت فیزیکی متصل به حساب بانکی از آمریکا با امکانات گسترده
نوشته اصلی توسط
ambo77
سلام
لطفا قیمت و توضیحات اضافی را برای منم بفرستید خیلی ممنون
ارسال شد خدمتتون. با تشکر
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با تشکر
ssn هم امکان ارائهه هست؟
با توجه به اینکه ما به صورت دایرکت همیشه کار میکنیم و شاید زمان فورس شما حضور نداشتید در این حالت نیاز به مدارک احساس میشود
در این شرایط ما میتوانیم از آنجا که شرکت رسمی هستیم با ارائه تعهدی مبنی بر استفاده/عدم استفاده ارسال نماییم که مدارک نیز تحویل ما گرددو یا روند دیگری برای این مورد اتخاذ گردد که مدارک را در اختیار داشته باشیم.
آدرسی در آمریکا دارید که ما در صورت نیاز به صورت وری فای از آن استفاده بکنیم و کدی را ارسال بکنند و شما کد را برای ما اطلاع بدهید و طبیعتا هزینه اینکار را اتخاذ نمایید ؟
با تمام احترام به دلیل شخصی بودن و تعهد ما در قبال صاحب مدارک فقط امکان ارسال مستقیم آن به دیتا سنتر و شرکتهای مشابه رو داریم.
امکان ارائه آدرس وجود ندارد در صورت نیاز میتوانیم با تلفن و یا اس ام اس ورفای کنیم.
ویرایش توسط hadipro : August 26th, 2015 در ساعت 21:50
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
-
-
August 27th, 2015, 18:51
عضو جدید
لطفا هزینه رو برای من ارسال کنید
-
-
September 8th, 2015, 12:39
سلام
در تاریخ 25 مرداد مبلغ 380 هزار تومان برای ایشون واریز شد (ویزا کارت + هزینه پست)
10 روز بعد ایشون یک اطلاعاتی مربوط به یک کارت رو برای بنده ارسال کردن
اما گفتند موجودی این کارت ها رو از عابر بانک ها نمیشه برداشت کرد . کارت فیزیکیش بدرد نمیخوره ( برخلاف متنی که اینجا نوشته) خلاصه بعد از صحبت هزینه ی پست رو ریفاند کردند
اما روز اول استفاده از کارت متوجه شدم کلا کارت مشکل داره به ایشون گفته شد ایشون گفتند چک میکنم بعد از چند روز میل دادن کارت مشکل داره یک عدد دیگه براتون باز میکنم که فعلا بیش تر از 10 روزی هست خبری نیست نه skype و نه ایمیل و نه پیام خصوصی جواب نمیدهند
من روز اول به ایشون گفتم کارت رو برای کاری حداکثر 10 روزه لازم دارم - که گفتند حداکثر 10 روزه تحویل میدم الان از اون روز 22-23 روز گذشته و دیروز اخرین مهلت بنده برای اضافه کردن حساب به اکانتم در سایتی بود که گذشت و حسابم closed شد
دوستان در خرید دقت کنند
لطفا هزینه کارت رو ریفاند کنید دیگر نیازی به کارت نیست ( قرارمون ده روز بود )
اطلاعات واریز هم موجود
هست
variz.JPG
قیمت ها لحظه ای می باشد لطفا pm بدین تشکر
-
-
September 12th, 2015, 22:59
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
nikitapay
سلام
در تاریخ 25 مرداد مبلغ 380 هزار تومان برای ایشون واریز شد (ویزا کارت + هزینه پست)
10 روز بعد ایشون یک اطلاعاتی مربوط به یک کارت رو برای بنده ارسال کردن
اما گفتند موجودی این کارت ها رو از عابر بانک ها نمیشه برداشت کرد . کارت فیزیکیش بدرد نمیخوره ( برخلاف متنی که اینجا نوشته) خلاصه بعد از صحبت هزینه ی پست رو ریفاند کردند
اما روز اول استفاده از کارت متوجه شدم کلا کارت مشکل داره به ایشون گفته شد ایشون گفتند چک میکنم بعد از چند روز میل دادن کارت مشکل داره یک عدد دیگه براتون باز میکنم که فعلا بیش تر از 10 روزی هست خبری نیست نه skype و نه ایمیل و نه پیام خصوصی جواب نمیدهند
من روز اول به ایشون گفتم کارت رو برای کاری حداکثر 10 روزه لازم دارم - که گفتند حداکثر 10 روزه تحویل میدم الان از اون روز 22-23 روز گذشته و دیروز اخرین مهلت بنده برای اضافه کردن حساب به اکانتم در سایتی بود که گذشت و حسابم closed شد
دوستان در خرید دقت کنند
لطفا هزینه کارت رو ریفاند کنید دیگر نیازی به کارت نیست ( قرارمون ده روز بود )
اطلاعات واریز هم موجود
هست
variz.JPG
کارتها از بانک آمریکایی صادر میشود و مطابق قوانین استفاده از حساب که در وب سایت بانک هم میتونید ببینید کارتها قابلیت برداشت از atm را به صورت 100% دارند ولی در بعضی از کشورهای خارج از آمریکا محدودیت برداشت وجود داره هیچ وقت نگفتیم نمیشه برداشت کرد!
همونطور که قبلا"در اسکایپ بهتون گفتم pin کارت مشکل پیدا کرده بود بعضی اوقات بدلیل بروز رسانی سیستم بانکی این اتفاق برای کارتها میفته و بدلایل امنیتی حساب بسته شده و کارت جدید جایگزین میشود . از طرفی بدلیل تغییر شرایط و قوانین بانک صدور کارتها از ماه آینده از سر گرفته خواهد شد .
نوشته اصلی توسط
sh_p1385
لطفا هزینه رو برای من ارسال کنید
ارسال شد خدمتتان. با تشکر
-
-
September 12th, 2015, 23:02
-
-
September 12th, 2015, 23:05
عاغا بی زحمت شرایط + مدارک + هزینه رو واسم پ.خ کنید ممنون
-
-
September 12th, 2015, 23:43
ویزا یا مسترکارت مجازی هم دارید برای خرید آنلاین محصولات و خدمات غیرفیزیکی
ممنون
-
-
September 21st, 2015, 13:43
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
Megazonet.com
هزینه لطفا
نوشته اصلی توسط
MovieZone
عاغا بی زحمت شرایط + مدارک + هزینه رو واسم پ.خ کنید ممنون
هزینه ها و شرایط ارسال شد.
نوشته اصلی توسط
ali02
ویزا یا مسترکارت مجازی هم دارید برای خرید آنلاین محصولات و خدمات غیرفیزیکی
ممنون
همه کارتهای ما فیزیکی بوده و دارای کنترل پنل آنلاین میباشند برای خریدهای آنلاین میتونیم کارت پیش پرداخته ویزا- مستر کارت به مقدار مورد نیازتون براتون صادر کنیم این کارتها قابلیت شارژ مجدد ندارند.
با تشکر
-
-
September 21st, 2015, 14:41
لطفا جزئیات و یک لیست تعرفه برای بنده ارسال کنید.
-
-
September 21st, 2015, 20:09
نوشته اصلی توسط
hadipro
همه کارتهای ما فیزیکی بوده و دارای کنترل پنل آنلاین میباشند برای خریدهای آنلاین میتونیم کارت پیش پرداخته ویزا- مستر کارت به مقدار مورد نیازتون براتون صادر کنیم این کارتها قابلیت شارژ مجدد ندارند.
با تشکر
هزینه این کارتهای بکبار مصرف چقدر هست لطفا بفرمایید یا پی ام کنید
-