من به پشتیبانی هاست تیکیت زدم..امیدوارم درست بشه....واقعا ممنون از کمک هاتون و خوشحالم که با این انجمن و شما آشنا شدم
- - - Updated - - -
الان کلا واسه هیچکی دانلود نمیشه و ارور404 میده....نمیدونم والا ...این آدرس وبه vdweb.ir
من به پشتیبانی هاست تیکیت زدم..امیدوارم درست بشه....واقعا ممنون از کمک هاتون و خوشحالم که با این انجمن و شما آشنا شدم
- - - Updated - - -
الان کلا واسه هیچکی دانلود نمیشه و ارور404 میده....نمیدونم والا ...این آدرس وبه vdweb.ir
تست شد مشکلی ندارد
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
مشکلی نداره
دانلود کرد
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
مر30 دوستان که جواب دادین اما از خودم همچنان ارور میده
ای اس پی شما ؟
مرورگر دیگه رو تست کردید ؟ ای پی تغییر دادید ؟
ممکنه از خیلی چیز ها باشه باید همه رو چک کنید
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
آخه بعضی مواقع دانلود میشه ..بعضی مواقع ارور میده
عزیز مرورگر ، ای پی ، ممکنه مشکل داشته باشند
از طریق هاستینگ خود پیگیری کنید
ممنونم از راهنمایتون
چک کنید که ای پی شما بلوک نشده باشه !
لینک سالم هست
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
دوست من لینک مشکلی نداره.میخوای از هاستت مطمئن شی از این سایت تست بگیر ببین وضعیت سایتت و لینک ها رو بهت میگه http://updownchecker.com
یا از طریق سایت های دانلود و آپلود قسمت ریموت آپلود تست کنید که لینک سالم هست یا خیر.مواردی هم که دوستان گفتن صحیح است با میزبان تون تماس بگیرید و اطلاع بدین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)