ریسک بسیار بزرگیه...
من پیشنهاد میکنم انجام ندید...
ریسک بسیار بزرگیه...
من پیشنهاد میکنم انجام ندید...
من به نظرم کسی که می داند پاسخ دهد و بالاخره تجربه دارد و تحقیق کرده است .
نه این هر کسی که می یاد یک نظری می زاره و می ره و این درست نیست. چون بر اساس حرف هست نه مستندات.
موفق باشید
من هم نظرم این است که انجام بدهید دیتاسنتر طوری است که اگر اپ تایم و پورت خوبی داشته باشید و متناسب به ثیمت دیتا سنتر های خارجی قیمت مناسبی ارایه بدهید مطمئن باشید که کارتون میگیزه .الان بسیاری از سایت ها نیاز دارند که برروی سرورهای داخلی بیایند بنابراین با قراردادن قیمت هایی که به صورت علمی انالیز شده و قرار داده بشه حتما دارای سود خواهد بود من خودم دز سایت دیتاسنترمپ نگاه کردم ایران فقط 4 دی سی داشت که با توجه به مقدار سایت های فارسی زبان بسیار کم میباشد .
دوست عزیز اصلا توصیه نمی شود قیمت بالای دلار
خرید Device های مربوطه (Firewall + Sw layer 2 -3 + Server + San ) برای راه اندازی دیتاسنتر
Cooling Syatem برای Server Farm
ساختار Power مربوط به Bulding ها و Server Farm
بستر ارتباطی Server Farm
در تمامی موارد بالا از برند های خارجی استفاده میشود
--فازهای نیاز سنجی ( طراحی و مطالعه و امکان سنجی ) + طراحی + پیاده سازی + تست و مستند سازی و ......
-- فاز بعدی تعمیر و نگهداری است که با توجه به وسعت و میزان سرور ها و سرویس ها صورت می گیرد
بحث های Hardening و Loadbalancing Redundancy , .....
Reliable نبودن Provider ها و نپذیرفتن SLA ( اینم بگم خود من بشخصه در این مورد چون با بیش از دو تا Provider بزرگ سر و کار داشتم زمان DownTime اصلان زیر بار نمیرن)
و وقتی یک دیتا سنتر با قطعی در یستر bgp خودش روبرو شه دیگه فاجعه است
بحث گرفتن مشاور و کارشناس شبکه هم جای خود
شما قیمت محصولات HP . Cisco . promise تولیدات San + Server + Switch دارن رو بگیرید متوجه می شود
در شرایط فعلی تمامی هزینه ها بالا + ( موجود بودن چندین ISP که شعبات دیتاسنتر ان ها سرویس های مختلفی رو به مشتریان میدهند )
این کار جز اتلاف وقت و هزینه نتیجه ای دربر ندارد
حتی اگر سرمایه هم داشتید این کار رو نکنید
بنده چون هم تجربه کار + مدارک بین الملی شبکه رو دارم اصلا توصیه نمی کنم
ویرایش توسط isteek : January 28th, 2013 در ساعت 00:07
در زمینه معماری و فضا سازی این دیتاسنتر بنده میتونم کمکتون کنم !
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
شما این هزینه رو بلکه بیشتر روش بذارین و با دریافت تسهیلات از کشورهای پیشرفته، دیتاسنتر رو اونجا ها بنا کنید امیدی هست که جهانی بشید و سرمایتون برگرده و به مرور تبدیل به سود بشه.
هاست ایران بدلیل مشکلات بسیار زیادی که داره حتی شما اگر بهترین سرویس رو هم فراهم کنین هرگز اعتماد مشتری رو جلب نخواهید کرد. عمده مشتریان هاست های ایران یا شرکت ها و سازمان های دولتی هستند که یا دیتاسنتر دارند یا با دیتاسنتر های معتبر مثل افرانت و پارس آنلاین قرار داد دارند یا اینکه افرادی هستند که محض تجربه جهت فروش هاست به دیگران از شما سرور خریداری می کنند و بعد از مدت کوتاهی بدلیل خرابی بازار میدون رو خالی می کنند و شما می مونید و ملیون ها هزینه ای که بر باد رفته. اصلا فکرش رو در ایران نکنید.
با آرزوی موفقیت برای شما.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اول از اینکه میخواید در این راه پا بزارید به شما تبریک میگم
ولی بهتون میگم با همچین سرمایه ای اونم با وجود اوردن وام اصلا" روی سرمایه گذاری روی دیتاسنتر داخلی سرمایه گذاری نکنید
در سال های گذشته که هزینه ها خیلی کمتر بود شما با 600-700 میلیون نمیتونستید دیتاسنتر بسیار خوبی رو ایجاد کنید و اقدام به ارائه سرور کنید حالا که هزینه بسیار بالا تر رفته ( 3 برابر شده تقریبا" ) اصلا" دیگه نمیشه روی پولتون برای سرمایه گذاری و ایجاد یک دیتاسنتر فکر کنید
بهتره به گزینه های دیگری فکر کنید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
پول = بانک = سود
با این دلار
همه چی ضرر میشه سودی نخواهد داشت
یکی از دوستان من اومد این کار رو انجام بدیم تجهیزات خرید بعد فهمید چه سخته
بعد رفت همرو فروخت + ضرر اومد رفت بانک گذاشت پولاشو الان از سودش کاملا راضی هست:دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)