آیا راهی داره درگاه پرداخت رو جابه جا کنیم به طور مثال درگاه بانک ملت رو اول بیاریم ؟!
آیا راهی داره درگاه پرداخت رو جابه جا کنیم به طور مثال درگاه بانک ملت رو اول بیاریم ؟!
زمان بازگشت از درگاه امن پاسارگاد اطلاعات شارژ نمایش داده می شود فقط این پیغام بالای صفه می زند
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/cdqh/public_html/plugins/paypaad.php on line 288
آقا ما اینو نصب کردیم..تو یک فولدر در هاستمون.بعد خرید زرین پال موقع بازگشت به سایت پذیرنده به جای اینکه مسیر فولدر بره و مشخصات رو نشون میده مستقیم مسیر سایت اصلی رو باز میکنه و ارور میده..چطوری میشه تنظیم کرد اینو؟ به زرین پال گفتم بهم گفت باید از نرم افزار مسیر رو درست کنی!
ویرایش توسط delta : February 9th, 2013 در ساعت 19:07
بله راه حلش موجود هست . یکی دو صفحه ی قبل رو مطالعه بفرمایید دوستان آدرس دادن
مشکل از هاستتون هست که سیف مد فعال هست روش . به هاستینگ تیکت بزنید و مشکل رو مطرح کنید
توی پوشه ی اینکلود فایل کانفیگ رو باز کنید و آدرس فروشگاهتون رو درست کنید . آدرس فروشگاه + فولدر + / آخرش
up کسی نمیدونه...
از این راه حلی که اینجا نوشته میتونید به چیزی که میخوای برسی
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post582051
یعنی سرچ کردن واقعا اینقدر کار سختی هست براتون؟؟؟
سلام دوستان پلاگین ارسال ایمیل من خراب شده و بعد از خرید به هیچ عنوان ایمیل ارسال نمیکنه . کسی میتونه به من کمک کنه ؟ ممنون میشم .
سلام
من از افزونه جی پال استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میکنی به درگاه بانک وصل نمیشه
لینم آدرس سایتم : V FIXER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)