-
November 4th, 2012, 14:33
پاسخ : زرین پال و عدم پرداخت!
شیواهاست واقعا قاطی داره یه بار میگه لایسنس سی پنل ما تحریم شده یه بار میگه پولشو به موقع نداده یه بار میگه لایسنس سالم هست برای بعضی کاربرا باز نمیشه اقا خدایی حالت خوبه؟
-
تعداد تشکر ها ازmazda333 به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2012 14:33
# ADS
-
November 4th, 2012, 14:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezarostami
دوست عزیز و گرامی . شما هم بهتره برای اینجور مواقع برنامه ریزی مالی کنی تا یه وقت مشکلی پیش نیاد . ادامه دادن این تاپیک هم مشکلی حل نمیش کنه بهتره مشکلاتی رو که پیش اومده رو رفع کنید و به روال عادی فعالیت برگردید . ایشالله که تو تمام مراحل کار و زندگی موفق باشی و دیگه همچین مشکلاتی برات پیش نیاد این که مشکلاتی که گفتی رخ بده واقعا خیلی بده این مشکلات که گفتید
برنامه ریزی مالی؟ خب حساب کردن روی 4 روز زرین پال هم جرئی از برنامه ریزی بوده دوست عزیز! امیدوارم این بد بودن مشکلات را مدیران زرین پال هم درک کنند.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2012, 14:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mazda333
شما که از لایسنس نال شده برای سی پنل استفاده می کنید چطور میگید هزینه لایسنس را پرداخت می کنید
شما اصلا می دونید cpanel چی هست که می گید لایسنس نال!!!!؟
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2012, 14:34

نوشته اصلی توسط
rayaclub
دوست عزیز آقای امیری رو اگه شما با زرین پال شناختی ما از سامان سیستم شناختیم .اینطور ها هم نیستش که شما میگی .دنبال نون

خب ایدی دوم زرین پال تو ی این سایت مشخص شدپاچه خوار....
-
-
November 4th, 2012, 14:35

نوشته اصلی توسط
shivahost
شما اصلا می دونید cpanel چی هست که می گید لایسنس نال!!!!؟
به قول استار25 میخوای برات گلریزان بگیریم؟ به ما چه شما مشکل مالی داری نمی تونی لایسنس سی پنل بخری
-
تعداد تشکر ها از mazda333 به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2012, 14:36
شما که از لایسنس نال شده برای سی پنل استفاده می کنید چطور میگید هزینه لایسنس را پرداخت می کنید
فکر کنم ایشون همون star25 باشند با ایدی قبلی بن شدن
و با ایدی جدید تشریف اوردن
طبق معمول توجه نکنین به حرفاشون
پ.ن : لایسنس نال
-
تعداد تشکر ها ازsajad2745 به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2012, 14:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mazda333
شیواهاست واقعا قاطی داره یه بار میگه لایسنس سی پنل ما تحریم شده یه بار میگه پولشو به موقع نداده یه بار میگه لایسنس سالم هست برای بعضی کاربرا باز نمیشه اقا خدایی حالت خوبه؟
بله حالمون خوبه، شما بحث های فنی را بلد نیستید وارد نشوید! اما جهت اطلاع: لایسنس تحریم شده! برای سرور ip جدید گرفتیم، باید لایسنس جدید می گرفتیم پول نداشتیم!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2012, 14:38

نوشته اصلی توسط
shivahost
بله حالمون خوبه، شما بحث های فنی را بلد نیستید وارد نشوید! اما جهت اطلاع: لایسنس تحریم شده! برای سرور ip جدید گرفتیم، باید لایسنس جدید می گرفتیم پول نداشتیم!
اقا شما پول نداری به ما چه ربطی داره ؟؟؟؟!!!
-
تعداد تشکر ها از mazda333 به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2012, 14:39

نوشته اصلی توسط
sajad2745
فکر کنم ایشون همون
star25 باشند با ایدی قبلی بن شدنو با ایدی جدید تشریف اوردنطبق معمول توجه نکنین به حرفاشون پ.ن : لایسنس نال

شما هم سجادیه هستی مدیر روبیناسرور دستت را رو کردم. گفته بودی نگم ولی حالا گفتم!!!!
-
-
November 4th, 2012, 14:40
عضو دائم
چند صفحه قبل درخواست بسته شدن تاپیک را دادم، حتی برای مدیران سایت هم گزارش دادم. اگر عمل می شد کابران صفر کیلومتر الان اسپم نمی دادند.
الان هم خواهش می کنم تاپیک قفل بشه.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید