MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سرور تست تا کی اوکی میشه؟
یکی هم برای من ارسال کنید
با تشکر
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
آرش. عزیزم یک تست برای من ارسال کن به میلم. ممنونت میشم پسر خوب
درود
امکانش هست برای بنده هم یک سرویس تست ارسال کنید ؟
Mohsenx2@gmail.com
بنده هم دریافت کرد
سرور تست شد
از لحاظ قدرت و سرعت پرت کاملأ تأیید میشه
مشکل امنیتی ندیدم من.خیلی از مسائل رو تست کردم البته حتمأ شاید چیزی از قلم افتاده باشه اما در کل خوب بود.
فقط یک مسئله که یوزرها احتمالأ میتونن ازش سوء استفاده کنن که نیاز به مدیریت داره این موضوع و اون هم رم مصرفی هست
یوزر محدودیتی نداره و در این شرایط میشه فضای زیادی رو اشغال کرد البته نه به صورت عادی..با نوشتن تولز یا حرکات شیطنت آمیز دیگه که با مقدار رم موجود بعیده مشکلی پیش باید (رم مجازی هم باید در نظر گرقت که احتمال وقوع مشکل رو به بسیار کم میکنه)
همونطور هم که اشاره کردن این ویندوز به صورت مجازی نصب شده که قرار هست از مجازی ساز خارج بشه که این هم در کیفیت میتونه تأثیر گذار باشه
طرح خوبی بود.ایشاا.. با مشکل هم مواجه نشه.امیدوارم موفق باشید
ای صاحب این ثانیه ها پس تو کجای...
اللهم عجل لولیک الفرج
WebKernel.Net
شرکت رایان دانش تدبیر - شماره ثبت 475
البته فکرمیکنم منظورشون با شما نبود دوست عزیز قبلش پست شما را quote کردن ولی جواب بعدش با اونهایی بود که بدون هیچ گونه تستی امدن و نظر دادن
ايده اي جالب هستش.
اولين بارم بود تو نت هميچين ايده اي ميديدم.
البته اين كار شما فكر كنم بيشتر به درد اداراجات و شركت ها و مدارس بخوره.
چون تو نت كاربر محدود ميشه به اون چيز هايي كه شما مي گيد مثلا بيشتر كس تو نت سرويس مي گيرن برا اكانتينگ (ديدگاه : از نظر خودم مشتري هاي خودم) كه تو اين سرويس شما نميشه.
يا واسه هاستينگ مي خوان كه تو اين هم فكر نكنم زياد جالب باشه . حالا ويندوز بودنش به كنار.
اين كارا هم معايب داره هم مزايا.
اگه خواستين دليلتون رو بگيد چرا مي خواهين اينطوري سرويس بدين ؟"يه كمي هم در باره سياست كاريتون بگيد ما هم استفاده كنيم
."
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)